Reply To: Stiri despre adversarii nostri.

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Stiri despre adversarii nostri. Reply To: Stiri despre adversarii nostri.

#75836
adso
Member

Nu vor obtine licenta pentru Liga I

Contactat ieri, Directorul Comisiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, ne-a declarat ca Delta Tulcea, chiar daca se va clasa la sfârsitul campionatului pe unul din cele doua locuri, nu poate sa evolueze în prima liga, deoarece nu a trimis la timp documentatia de licentiere. ‘’Tulcea nu are nicio sansa sa evolueze în Liga I. Conducerea tulcenilor nu a trimis pâna la data de 31 martie documentatia, iar noi nu le mai dam nicio derogare, desi am auzit ca s-au apucat sa monteze scaune. Nu ne mai permite regulamentul sa facem acest lucru”, a afirmat Duru. Principala beneficiara a acestei decizii va fi Ceahlaul Piatra Neamt, ocupanta locului 15 în Liga I, primul retrogradabil. De altfel, Gheorghe Stefan a anuntat ca se gândeste inclusiv sa transfere jucatori de la Tulcea, daca aceasta echipa va promova. Surse neoficiale sustin ca presedintele de onoare al nemtenilor le-a promis celor de la Delta Tulcea un milion de euro în cazul unei promovari.

http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=41086

“Decât codas la oras, mai bine fruntas la mine-n sat!”

CONSTANTIN HOGEA
INTERVIU / CONSTANTIN HOGEA Primarul Tulcei crede ca în acest moment Liga I e o caciula prea mare pentru echipa sa.

Edilul tulcean Constantin Hogea (foto) spera într-o minune prin care orasul sau sa se mândreasca cu o echipa în primul esalon.

Care este totusi secretul Deltei?

Un antrenor extraordinar si o mentalitate sanatoasa a baietilor. In plus, în afara unor conjuncturi fericite, cred ca rezultatele au venit si datorita respectului Deltei. Am luat în serios orice echipa, indiferent de locul ocupat în clasament. Am jucat cu prima clasata la fel cum am facut-o si împotriva ultimei echipe din seria noastra.

V-ati depus sau nu dosarul pentru licentiere?

Nu, pentru ca rezultatele ne-au luat si pe noi prin surprindere. Apoi, atunci când am preluat echipa, starea de degradare nu era doar la nivelul ei, ci si la cel al bazei sportive. In primavara, când s-a facut evaluarea potentialelor echipe promovate în Liga I, ni s-a spus clar ca nu putem fi licentiati pentru prima divizie. Nici nu ne propuneam la vremea respectiva…

Dar acum?

Nimic nu ne împiedica sa ne jucam cartea pâna la capat! Sa vedem pâna unde putem merge. Suntem constienti însa ca daca vom promova ne va fi greu sa obtinem licenta.

Doar licenta e o problema? Are Tulcea bani pentru prima liga?

E greu de spus! Anul acesta întretinerea echipei ne-a costat circa 15 miliarde. O suma infima pentru Liga I. Poate însa ca promovarea va crea o emulatie printre oamenii potenti din judet. Bani sunt aici, gânditi-va ca în topul celor mai bogati 100 de români, patru-cinci sunt tulceni, totul e sa reusim sa-i aducem la echipa. E neaparat necesar, pentru ca altfel riscam sa ajungem sa fim sursa mistourilor. Daca nu putem juca în Liga I, e de preferat sa ramânem doar în esalonul al doilea, pentru ca stiti vorba aceea: “Decât codas la oras, mai bine fruntas la mine în sat!”

Daca ati avea posibilitatea sa cedati echipa unui investitor…

Pentru binele ei sunt dispus sa o dau unuia din mediul de afaceri tulcean care sa ofere garantii ca va sustine echipa în prima divizie. Mi-ar lua o piatra de pe inima, as putea investi banii pe care-i dau acum la echipa în infrastructura.

Care e povestea cu Ceahlaul?

Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Piatra-Neamt si pe nimeni de la club sa ne motiveze pentru a putea profita ei de promovarea noastra. Din punct de vedere moral nu poate exista niciun dubiu asupra corectitudinii noastre. Suntem noi saraci, însa avem frica de Dumnezeu! ( 😆 )

http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=41085