Reply To: Stiri despre adversarii nostri.

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Stiri despre adversarii nostri. Reply To: Stiri despre adversarii nostri.

#75891
07Ex
Keymaster

FC Buftea vinde locul din Liga a II-a!

Luni în cadrul lucrărilor şedinţei de Consiliului Local Buftea s-a evaluat situaţia echipei de fotbal a oraşului şi s-a ajuns la următoarele concluzii:

Oraşul Buftea, cu cei aproximativ 21.000 de mii de locuitori ai săi, nu poate suporta cheltuielile echipei de fotbal în liga a II-a, cheltuieli care se ridică la peste 20 de miliarde, în defavoarea străzilor fără canalizare, fără conducta de apă, a străzilor neasfaltate, a lipsei locurilor de joacă pentru copii şi a parcărilor şi a multor altor probleme cu care se confruntă edilii localităţii. Această cheltuială ar însemna sufocarea bugetului local şi asfel oraşul ar continua să stea pe loc.

În acest sens s-a hotărât cedarea locului din liga a II-a în schimbul a 20 de miliarde de lei, bani care vor intra în bugetul local al oraşului sub formă de sponsorizare, din partea echipei doritoare. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru rezolvarea unor probleme semnalate de cetăţenii oraşului, dar şi pentru instalarea aparaturii necesare pentru distribuirea internet-ului wirless gratuit pentru tineret, în prima fază în piaţa „Mihai Eminescu”.

În privinta echipei de fotbal, aceasta va juca din sezonul următor în liga a III-a, unde cheltuielile sunt apreciate undeva la 7 miliarde pe an, dar aceste cheltuieli suportate de Primarie vor fi din ce în ce mai mici pe măsură ce se vor încheia contractele de sponsorizare.