Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76170
sorin
Member

RAPID
Spadacio sau Varga
Clubul giulestean va achizitiona trei sau patru jucatori straini, din Cipru si Portugalia, pina pe data de 8 ianuarie, cind se va reuni lotul. Pentru a acoperi golul lasat de plecarea armeanului Artiom Karamian din Giulesti, conducerea alb-visiniilor are doua variante de transfer. Grigore Sichitiu spune ca jucatorii romani sint prea scumpi pentru valoarea pe care o au.
Conducerea giulestenilor a tras invatamintele dupa campania de transferuri din vara, cind au fost adusi jucatori pe parcursul stagiului de pregatire sau la finalul acestuia. Astfel, directorul tehnic al echipei, Grigore Sichitiu, are misiunea de a perfecta cit mai repede transferul citorva fotbalisti, pina pe data de 8 ianuarie, cind urmeaza sa se reuneasca lotul feroviarilor. Oficialul a dezvaluit ca are prioritate aducerea unui mijlocas stinga in locul lui Karamian, declarind ca se negociaza pentru studentul Varga.

“Dacian este un jucator foarte bun si este posibil sa ajunga la noi, dar, deocamdata, sintem in tratative cu domnul Siman. Problema e ca suma pe care o solicita dinsul pentru jucator e foarte mare, dar in acest moment orice e posibil”, a spus oficialul. In afara de jucatorul Sportului, Rapidul a renuntat la achizitionarea de jucatori rom< ni, urmind sa incorporeze fotbalisti straini, mai accesibili din punct de vedere financiar. “Jucatorii romani sint prea scumpi in raport cu valoarea pe care o au, asa ca preferam sa ne orientam spre alte campionate. Vom aduce in urmatoarele zile trei sau patru fotbalisti din Cipru si Portugalia”, a spus Grigore Sichitiu. Printre acestia se numa ra un fundas, atacantul din Zimbabwe, Eduard Makinwa, si mijlocasul macedonean Vlatko Grozdanovski de la Omonia Nicosia. Din campionatul lusitan este monitorizat brazilianul in virsta de 26 de ani, Juliano Spadacio, mijlocas stinga, care va ajunge in Giulesti in cazul in care nu se realizeaza transferul lui Dacian Varga. Acesta evolueaza in prezent pentru Nacional Madeira, reusind sa marcheze un gol in poarta Rapidului, in dubla din Cupa UEFA. …
COSTIN LAZAR: “Am multe de vizitat si multe de facut in Tunisia, printre care si o plimbare pe camila. Trebuie sa fiu foarte atent, insa, sa nu ma calce vreuna pe picior sau sa ma darime si sa patesc ceva. Trebuie sa ma intorc cu bateriile pline, pentru ca avem multe de realizat la anul si cred ca o data cu venirea lui Ganea ne va fi mai usor”
Autor: Mihai Voinea, Cristian Dinu
Publicat pe http://www.spt.ro Joi, 28 Decembrie 2006, aparut in ziarul Sport Total Numarul 487.