Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76171
Radu Dobrin
Member

din ‘ziarul’

STUDENTII AU DAT SPORTU’ POPII
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU

Va mai aduceti aminte de casetele tehnice din “Sportul” de pe vremuri? Una dintre rubricile acestei casete era “numarul de spectatori”, unde, de regula, se consemna ceva de genul: Craiova – aproximativ 30.000, Steaua – aproximativ 20.000, Oradea – aproximativ 25.000, respectiv Sportul Studentesc – 211 spectatori. Intotdeauna mi-a fost mila de cronicarul care mergea la Sportul, intrucat, spre deosebire de colegii sai de pe alte stadioane, care aproximau din ochi numarul de spectatori, el era nevoit sa-i numere pana la ultimul.
Intre timp, dupa cum se stie, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult pe stadionul din Regie, cu exceptia meciurilor in care Sportul joaca pe teren propriu cu vreuna dintre echipele bucurestene (in sezoanele in care e in prima divizie si, evident, afara de cazul in care joaca cu FC National – o alta echipa a caror suporteri incap intr-un maxi-taxi).
Ca sa fie sigur, probabil, ca nu mai vine nimeni in afara de el la meci, patronul Vasile Siman (daca nu-l stiti, sa va spunem ca e un tip simpatic, tuns scurt si imbracat mereu cu o geaca de piele neagra) a introdus, de anul asta, bilete si abonamente pentru cei 211 spectatori. Desi, in principiu, masura e binevenita, nu pot sa nu remarc insa faptul ca normal ar fi fost ca Siman sa introduca bilete la meci si pentru multi dintre jucatorii Sportului, intrucat nu e corect ca acestia sa vada meciurile gratis.