Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76173
franz_kafka
Member

Imi amintesc de pretentia mass-media de pretutindeni de a reprezenta coloana vertebrala a societatii, numai ca presa romaneasca sufera de… scolioza. O afirmatie care pare justificata gandindu-ma la un astfel de gazetar care crede de cuviinta ca-i mai nimerit sa infierezi prin condei, facandu-si un titlu de glorie, pe suporterii unei echipe mici, dar civilizate, decat sa te iei de galeriile echipelor mari, chiar daca sunt needucate si sifoneaza imaginea tarii prin strainatate.
Aceasta maimuta bipeda are o socoteala cat se poate de simpla: SDR are patroni care imi arunca din cand in cand cate un ciolan pe care-l sa rod in tacere ca o potaie credincioasa, pentru a numai latra, dar si suporteri care pot ca niste hingheri sa mi-o traga oricand peste bot, daca numai li se pare ca ma uit chioras…, pe cand SS nu are nimic din toate aceste lucruri fascinante sau terifiante. Cel mult pot sa-i amenint ca le fur incaltamintea ca sa-mi satisfac nevoile fiziologice ori sa le rod papucii pentru a ca ma dor caninii.
Acestui pretins Cezar al presei sportive romanesti sa-i spunem, desi nu prea cred ca-i in stare sa priceapa ceva, ca in privinta lui “iacta alea est”, ramanand toata viata o biata maimuta bipeda si nu un Julius asa cum isi inchipuie.

Ultrasro,
Nu a auzit de nicaieri…, i s-a parut ca aude pe cineva vorbind in somn, s-ar putea sa fi fost chiar el insusi dar nu stie exact…, sau poate a visat. Oricum, cand s-a trezit toate aceste lucruri au devenit adevaruri de netagaduit.