Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76176
sorin
Member

Dacian Varga, spre Poli?

ATU Daca va ajunge pe Bega, Varga ar aduce un plus de viteza la mijlocul lui Poli
POLI TIMISOARA Mijlocasul Sportului Studentesc ar putea ajunge pe Bega

Nevoia de mijlocasi stânga la Poli i-a facut pe banateni sa îsi îndrepte atentia si spre liga secunda, unul dintre jucatorii vizati fiind tânarul Dacian Varga.

Daca alb-violetii doresc un împrumut pâna în vara pentru a se edifica asupra calitatilor jucatorului si abia apoi sa negocieze cumpararea lui, se pare ca Siman nu este de acord cu aceasta varianta, preferând de acum un transfer definitiv.

De partea cealalta, Marian Iancu nu a dorit sa intre în detalii privind negocierile. “Este adevarat, exista discutii, noi am înaintat o oferta, iar acum asteptam, pentru ca mingea este în terenul domnului Siman. Nu ma intereseaza ce v-a spus dumnealui, eu nu vreau sa negociez cu el prin presa. Noi am spus ce am avut de spus, acum ramâne ca dumnealui sa decida”, a declarat patronul timisorenilor, marturisind ca Poli va mai face transferuri doar pentru postul de mijlocas stânga, clubul actionând în trei-patru directii în acest sens. “Poli este deja construita, acum lucram la finisare”, a spus Iancu.

Vali SILAGHI / Prosport