Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76178
sorin
Member

Kara sau Varga?

SPERANTA Dupa ce anul trecut a jucat în Liga I la Sportul Studentesc, acum Dacian Varga ar fi multumit sa vina la Poli, sa scape de Liga a II-a
TRATATIVE Banatenii au înaintat mai multe oferte pentru a-si asigura banda stânga

Pentru echipa lui Marian Iancu s-au cristalizat doua variante pentru postul de mijlocas stânga: Artiom Karamian si Dacian Varga.

Au mai fost în discutii si altii, cel mai vehiculat nume fiind al stelistului Bostina, însa pretentiile lui Gigi Becali au fost considerate exagerate de banateni si s-au blocat discutiile. Astfel, în carti au ramas Artiom Karamian, de la Rapid, si Dacian Varga, ultimul intrat într-un con de umbra din cauza ca Sportul Studentesc a retrogradat. In cazul lui Artiom, Poli asteapta raspunsul jucatorului, care ieri s-a antrenat singur în Bucuresti. Tot ieri, desi indecis, Karamian era la un pas de a accepta propunerea venita de pe Bega, informatie confirmata atât de declaratiile fotbalistului, cât si de informatiile primite de la persoane din anturajul armeanului. “Am mai multe variante, nu am ales niciuna. Poli Timisoara mi-a acceptat conditiile si, din ce am vobit cu Marian Iancu, acesta este dispus sa îl aduca la echipa si pe Arman, fratele meu”, a declarat Karamian.

Celalalt fotbalist pe care îl mai asteapta Poli, Dacian Varga, este mai decis sa se mute pe Bega, însa el depinde de raspunsul patronului Vasile Siman. “Nu stiu absolut nimic despre interesul lui Poli, am citit si eu în ziar, atât. Dar mi-ar face mare placere sa se realizeze transferul la Poli”, a spus Varga. El este la curent cu vestiarul alb-violet, fiind foarte bun prieten cu Gigel Bucur. Negocierile dintre Poli si Sportul sunt însa în continuare în toi, mai ales ca exista zvonuri care îl dau si pe un alt “student”, Tiberiu Balan, aproape de capitala Banatului.

Valentin SERBANUT / prosport