Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76182
sorin
Member

Care e echipa mai buna în Liga a II-a, Seria I?

Saptamâna aceasta au pornit la drum si câteva dintre cele mai importante formatii din Liga a II-a. CS Otopeni, Sportul, Petrolul Ploiesti si FC Brasov s-au grabit sa înceapa pregatirile pentru ceea ce se anunta a fi cel mai de foc retur din ultimii ani.

Trupa lui Marin Pana s-a reunit înca de vineri în speranta ca la finele returului vor ramâne pe aceeasi pozitie ca si acum. Desi curtati de granzii Ligii I, Sebastian Cojocnean si Florin Sandu au ramas pe pozitie pentru a pune umarul la o promovare istorica. Prezent în redactia ProSport înainte de Sarbatori, Marian Pana nu si-a ascuns temerea de o posibila revenire în frunte a Sportului, “gasca nebuna” din Regie fiind avida de revansa dupa umilinta unei retrogradari nederepte din Liga I si dupa dezastruoasele esecuri de la Braila (0-2) si Buzau (0-6).

In Regie deocamdata e liniste. Tiberiu Balan a revenit la antrenamente dupa perioada lunga de convalescenta si trage tare pentru a fi în forma maxima la ora primului meci de pe 3 martie. Multescu si-a strâns miercuri elevii în jurul sau si încearca sa le transmita încredere si determinare, exact ce nu a avut Sportul în tur.
Sub Tâmpa a fost o iarna agitata. Venirea lui Dinu Gheorghe în functia de presedinte executive a adus, asa cum era firesc, o multime de modificari. Mai intâi s-a renuntat la 10 jucatori iar tocmai azi a fost instalat noul antrenor. Nu este Ioan Andone, asa cum multi se asteptau, ci Mihai Stoica. Fostul antrenor de la Piatra Neamt a aterizat în mod curios la Brasov si e de vazut câte etape va rezista.

Petrolul a mutat si ea destul de mult pe piata transferurilor. “Magiun” l-a pierdut pe golgeterul Hadnagy, plecat la FC Brasov, dar s-a orientat foarte repede si l-a “suflat” Farului pe Mutiu, un alt vârf efficient, adus de la Gloria Buzau.

La Forex Brasov si Delta Tulcea e deocamdata liniste. Linistea dinaintea furtunii. Ambele au avut un tur bun, la Tulcea chiar peste asteptari, si fiecare în parte urmareste mai întâi mutarile adversarilor pentru a vedea ce are de facut mai apoi.

Raspunsul la întrebarea de mai sus “care e cea mai buna echipa din Liga a II-a, seria I?” îl vom afla pe 9 iunie, atunci când se vat rage cortina peste sezonul 2006/2007.

Dar pâna atunci va invit pe voi sa va spuneti parerea în acesta privinta.

Intra luni la ora 14:30 pe chat-ul ProSport si discuta pe marginea acestui articol cu Daniel Remes – Sef. Dep. Ligii Inferioare si Subredactii Locale

Daniel Remes / prosport