Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76184
sorin
Member

“Sa fiu sanatos!”

OPTIMIST Tibi Balan vrea sa readuca Sportul în prima liga de fotbal a tarii
TIBERIU BALAN Asta îsi doreste capitanul Sportului, care s-a întors ieri pe gazon dupa o grea accidentare

In penultimul meci al Sportului din campionatul 2005-2006, Tiberiu Balan a fost lovit involuntar de Viorel Moldovan, iar peste trei zile genunchiul drept i-a cedat definitiv, suferind o ruptura de menisc si ligamente încrucisate.

Tibi, cum te mai simti?
Acum bine. Au trecut sase luni de la operatie si mi-a ajuns cât am stat prin spitale si pe la controale.

Te mai doare piciorul?
Nu, deloc. Imi este putin dificil, dar trebuie sa ma acomodez. Nu am de ales. Vreau sa lupt, sa uit tot ce s-a întâmplat, toate relele si necazurile prin care am trecut. Cel mai important este sa fii sanatos. Nu cred ca ar vrea cineva sa treaca prin aceleasi momente prin care am trecut eu.

Ai avut si alte probleme?
In urma cu trei ani, într-un meci cu Ceahlaul Piatra Neamt, la o intrare a lui Purica, am suferit o fractura de peroneu. Anul trecut am avut iar o accidentare grava. Cam mult pentru un fotbalist de 25 de ani.

Esti suparat pe cei care te-au accidentat?
Asa a fost sa fie. Cine ma cunoaste stie ca nu sunt un tip ranchiunos. Evident ca pentru moment a existat o doza de suparare si nervi, dar în timp m-am linistit si am uitat totul.

Va fi greu în Liga a II-a?
Important pentru mine e sa joc. Am mai evoluat în Liga a II-a, nu e asta o problema pentru mine. Acum ma simt un pic stingher pentru ca multi colegi de-ai mei, din asa-zisa “gasca nebuna”, au plecat în vara, dupa retrogradare.

Gânduri pentru un transfer?
Sa revin eu cât mai repede si apoi vom vedea. Imi doresc sa ajung la forma la care ma aflam înainte de a suferi aceasta accidentare si vreau sa prind echipa nationala.

6 selectii are mijlocasul din Regie, Tiberiu Balan, în prima reprezentativa a României

124 de zile au trecut de la accidentarea lui Balan, în meciul Gloria – Sportul din returul sezonului trecut

Daniel Donea / prosport