Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76191
Giani
Member

Pai la noi mereu este liniste, si se pare ca ne prieste. Nu stiu daca ai sesizat: cum a navalit presa pe noi, jucatorii au inceput sa resimta presiuni si au jucat mai slab decat inainte. Mai mult, si adversarii au fost mai “grijulii” cu noi (vezi echipe precum Iasiul sau Bacaul, care in fata sederistilor au stat mielusei si pe noi ne-au alergat pe tot terenul).

Imi cer scuze, dar am uitat ceva important: sambata seara ajung grabit acasa, profitand de absenta parintilor si asteptand si sosirea lui George, cu gandul la cele doua sticle de vin abia achizitionate. Radioul era pornit asa cum il lasa al batran: pe Romania Actualitati. Si nu apuc bine sa bag sticlele la frigider, ca recunosc semnalul emisiunii de sport, in programul careia erau prevazute interviuri cu reprezentantii unor cluburi de fotbal: mai toate din A, dar si unul din B. Astfel incat emisiunea a fost incheiata glorios de Gigi Multescu.

Nu mai retin exact ce a spus, si nici nu am avut inspiratia de a fi inregistrat interviul, dar ideile principale au fost:
– nu vor surveni modificari in lot, cel putin in privinta plecarilor; mai mult: “consider ca lotul este intarit fata de tur, prin revenirea celor doi jucatori accidentati”, apreciind ca acestia vor avea o contributie decisiva in retur
– obiectivul este castigarea seriei. Totusi se gandeste si la noi achizitii, fara insa a nominaliza si fara a o da cu certitudine.
– “avem cel mai valoros lot din seria 1”
– programul de pregatire va fi demn de un club profesionist de prima liga
– rezultatele slabe de la inceputul campionatului sunt firesti, dar jucatorii au resuit sa treaca peste socul retrogradarii nemeritate la masa verde
– “este pacat ca o echipa care a jucat toate meciurile pe teren si care a practicat un fotbal frumos sa fie retrogradata”, si inca de pe locul 4, “in primavara am jucat cel mai frumos fotbal”
– “daca eram in campionatul italian, am fi primit titlul de campioni” – acuza directa la adresa modului in care sedereul castiga meciuri atunci cand risca sa piarda monopolul podiumului, avand in vedere sanctiunile impuse echipelor blatiste din peninsula.