Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76210
ovidiu
Member

“Luni, 5 Februarie 2007
Studentii se întaresc pentru retur

SPORTUL Formatia din Regie este aproape de a obtine semnaturile lui Cristi Irimia sI Cristian Ciubotariu. Contactat telefonic, Irimia, acum legitimat la Dinamo Kiev, a recunoscut ca si-ar dori sa revina la formatia care l-a consacrat.”Deocamdata nu am semnat nimic. In doua-trei zile sper sa se rezolve si situatia mea si sa joc din nou”, a declarat talentatul mijlocas, care urmeaza sa fie împrumutat pâna în vara. Altfel, “studentii” urmeaza sa plece în cel de-al doilea turneu de pregatire în Antalya, în perioada 9-23 februarie, unde vor disputa sapte amicale.”

Printre primele stiri din trocsport despre echipa. Doua vorbe, trei cuvinte. Dar imbucuratoare. Sper sa se realizeze in bine situatiile celor doi.
Stiri despre ei au fost destul de putine si dupa cum imi aduc aminte un antrenor de juniori spunea despre Ciubotariu ca are un caracter ce lasa un pic de dorit. Adevarul e ca dupa ce a reusit sa devina golgeter in B in diviziua blAt Ciubotariu n-a prea reusit mare lucru. Poate acum isi revine. Sa speram.
Irimia mi se pare un jucator de exceptie si sper sa confirme acest lucru. Insa nu stiu cat va fi de folosit avand in vedere imprumutul doar pana in vara. Dar poate ii va capacita pe cei mai “mici” sa ajunga mari jucatori.

VIVA SPORTUL STUDENTESC