Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76230
cameliu
Member

prosport:

“Iubeste Sportul!”

Bogdan Naumovici (stânga) şi Gheorghe Cristian
Bogdan Naumovici (stânga) şi Gheorghe Cristian
Video Clip de promovare din campania “Iubeşte Sportul!”
Aceasta este tema campaniei pe care Sportul Studentesc a decis sa o initieze pentru a-si relansa imaginea. Astazi, la ora 11, la club Maxx a avut loc o conferinta de presa în care directorul executiv al “studentilor”, Gheorghe Cristian, a sintetizat ideile pe care se va baza în aceasta campanie.
“Am decis sa facem un nou site care sa fie foarte accesibil atât prin prisma suporterilor cât si al presei. Noutatea cu care venim la acest site este aceea ca vrem sa implementam un soft în care vom trece toate datele copiilor de la centrele noastre de juniori, de la parametrii fizici pâna la aptitudinile fiecaruia, precum si evaluarile facute de antrenorii cu care lucreaza. Astfel, ne va fi mult mai usor în momentul în care vor face pasul spre echipa mare”, a declarat oficialul din Regie.

Directorul de campanie este celebrul Bogdan Naumovici de al carui nume se leaga multe reusite al firmei de publicitate Leo Burnett. “Am decis sa particip la aceasta initiativa fiind atras de noutatea pe care o ofera. Am fost solicitat pentru prima data de un club de fotbal care are o asemenea viziune în ceea ce priveste marketingul. Sportul Studentesc este a doua echipa din Europa, dupa Ajax, care a reusit sa vânda foarte multi fotbalisti din propria pepiniera echipelor ce evolueaza în prima liga. Datorita acestui lucru putem spune ca Sportul este un fel de Ajax de România”, a declarat Naumovici.

Naumovici s-a referit apoi la modul în care a fost pregatita aceasta campanie. “M-am gândit sa fie una vesela, cu si despre tineri, sa reflecte exact modul în care joaca echipa. Scopul urmarit a fost unul dual: sa prezentam Sportul Studentesc ca o baza propice pentru înalta performanta si nu în ultimul rând sa convingem parintii ca exista un mediu profesionist în care copii vor beneficia de tot ceea ce implica o pregatire centralizata”, a încheiat fostul director de creatie

Ideea acestei campanii i-a apartinut lui Cristian Gheorghe si se spera în gasirea unor sponsori care sa contribuie la sustinerea acestei idei. “Ne dorim sa dam valoare brand-ului Sportul Studentesc, desi nu avem un buget propriu-zis pentru a putea sustine o adevarata campanie de marketing”, a declarat Gheorghe.

Intrebat daca domnul Siman s-a oferit sa sprijine aceasta initiativa, domnul Gheorghe s-a rezumat doar la a spune ca: “Domnul Siman nu s-a opus. E cel mai important lucru”.

Altfel, în luna iunie va avea loc o preselectie pentru copii de 6-9 ani care îsi doresc sa urmeze cariera de fotbalist.

http://www.fcsportulstudentesc.ro

Ioan Negoescu
Lucian Negrea