Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76234
cameliu
Member

Prosport:

Sportul e condamnată

Daniel REMES
Sportul Studentesc traieste o adevarata drama în acest sezon. Retrogradata nemeritat în Liga a II-a, formatia din Regie este de nerecunoscut si pare incapabila, cel putin pentru moment, sa îsi revina.

Socul trimiterii în Liga a II-a a afectat echipa mai mult decât ar fi crezut cineva si nici macar aducerea lui Gigi Multescu nu a putut resuscita formatia bucuresteana. Pauza de iarna s-a dorit a fi un sfetnic bun pentru studenti care erau vazuti printre favoriti la promovare. Numai ca evolutia din primele etape ale returului demonstreaza ca Sportul este cu gândul în alta parte. Nu se poate concentra la importanta jocurilor, pierde puncte copilareste si, dupa esecul de sâmbata, de pe teren propriu, cu Gloria Buzau (2-3), este tot mai departe de promovare.

Bucurestenii sunt înca frustrati. Nu e usor sa joci în Liga a II-a dupa ce sezonul precedent ai terminat pe locul IV în Liga I. E chiar imposibil. Chiar daca, în mare, echipa e aceeasi, psihicul jucatorilor e înca afectat.
Si, cum deocamdata nu s-a gasit nici un leac pentru a-i reface pe studenti, acestia par a fi condamnati sa mai stea cel putin înca un sezon în Liga a II-a.