Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76242
cameliu
Member

Prosport

Clubul din Regie a lansat un nou clip al campaniei “Iubeşte Sportul”

Video Clip de promovare din campania “Iubeşte Sportul!”
Clubul Sportul Studenţesc a lansat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă cel de-al doilea clip al campaniei “Iubeşte Sportul”, care are ca obiectiv promovarea Centrului de copii şi juniori din Regie. La eveniment au participat şi doi dintre componenţii “Găştii Nebune”, fundaşul Alin Raţiu şi atacantul Costin Curelea, jucători care s-au format la juniorii “alb-negrilor”.

Directorul executiv, Gheorghe Cristian, a declarat că în perioada următoare se vor face investiţii pentru reabilitarea bazei de pregătire din Regie, care în maxim un an va deveni cea mai frumoasă din ţară.

“În maxim un an baza va fi cea mai frumoasă din România. Vreau să fim o echipă cochetă şi să avem un centru de copii şi juniori care să fie la nivelul celor europene. Momentan, se lucrează la amenajarea terenurilor de iarbă, iar în curând vom avea patru astfel de terenuri. După Ajax Amsterdam suntem prima echipă la nivel european ca număr de jucători promovaţi în primele două ligi”, a spus Cristian.

Alin Raţiu a spus că dorinţa tatălui său a fost să îl trimită la Dinamo, dar până la urmă a venit la Sportul, unde a şi rămas până la vârsta de 25 de ani.

“Eu stau în Crângaşi. Tata ţine cu Dinamo şi dorea să mă ducă acolo, dar am venit aici şi am rămas până la 25 de ani”, a precizat Raţiu. Fundaşul a făcut referire şi la evoluţia echipei sale în acest campionat, menţionând că “studenţilor” le era mai uşor să evolueze în Liga I, decât în liga secundă. “În Liga I e mai uşor decât în Liga a II-a. Aici se joacă aglomerat, iar acolo te mai lasă să joci. Noi nu suntem obişnuiţi cu Liga a II-a şi asta se vede”, a completat fundaşul “studenţilor”, a spus Raţiu.

Jucătorii Sportului s-au declarat optimişti în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului din acest an, promovarea în liga I, cu toate că în prezent ocupă doar poziţia a 9-a în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, la cinci puncte distanţă de ocupanta locului 2. “Ne mai gândim la promovare. Punctele pe care le-am pierdut, le-am pierdut pe greşelile noastre. Şanse matematice mai sunt, iar valoarea lotului ne permite să atacăm promovarea”, a declarat Costin Curelea.

Sportul Studenţesc va organiza o preselecţie pentru copiii cu vârstele cuprinse între 6 şi 9 ani pe data de 2 iunie, care va fi promovată în scoli cu ajutorul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti
“Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti ne va susţine, iar asta înseamnă promovarea evenimentului în peste 200 de şcoli. Ulterior vom face selecţii şi în licee. Ne gândim să începem preselecţia încă de la grădiniţă”, a precizat Gheorghe Cristian