Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2006-2007 Reply To: Stiri din presa – sezon 2006-2007

#76248
Giani
Member

Sportul nu renunţă la luptă

Sportul Studenţesc – Dunărea Galaţi 3-0

ATITUDINE “Studenţii” au demonstrat astăzi că încă speră să ocupe un loc care să le asigure promovarea în prima ligă.

La primul meci după demisia antrenorului Gigi Mulţescu, Sportul Studenţesc s-a prezentat ca o echipă care a dorit să arate că poziţia pe care o ocupă în clasament, a noua, nu reflectă adevărata sa valoare.

În prima repriză, jocul nu a oferit prea multe satisfacţii celor 400 de spectatori prezenţi în tribunele stadionului din Regie. Atmosfera a fost dezmorţită, în primele minute ale partidei, de indecizia centralului Berbecaru, care a lasat legea avantajului la o faza în care mijlocaşul gazdelor Nicola a rămas, la propriu, fără tricou. În rest, un joc anost, dominat de gazde, care nu au reuşit să pericliteze buturile porţii apărate de Boiescu.

De la cabine au ieşit două echipe mult mai decise să tranşeze soarta partidei, câştig de cauză având bucureştenii, care au lovit letal prin Curelea în minutele 70 şi 73. Tot atacantul gazdelor a stabilit scorul final, dintr-o lovitură de pedeapsă, obţinută de Marius Oae, cu cinci minute înainte de finalul meciului.

“Studenţii” pot reveni în lupta pentru promovare doar dacă în etapa intermediară de miercuri obţin toate cele trei puncte în deplasarea de la Suceava. Astăzi au demonstrat că pot mai mult decât arată rezultatele obţinute în acest retur, dar pentru a-şi atinge obiectivul trebuie să dea dovadă de mult mai multă determinare în partidele dificile care vor urma.

FLORIN ALBOIU http://www.prosport.ro