Reply To: O lume nebuna

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football O lume nebuna Reply To: O lume nebuna

#76262
dragos
Member

Black Friday loveste si fotbalul românesc!
de Adrian Baciu • 25 Noiembrie 2011

Globalizarea incredibilă pe care o vedem la tot pasul în ultimii ani a ajuns si în splendidul fotbal autohton. După cum bine stie orice iubitor de LED-uri, i7-uri, iPhoane si 3D-uri, sau cu alte cuvinte orice ”shopaholic”, azi este Blackfriday, adică un fel de Apocalipsă financiară în rândurile inocentilor. Cică sunt reduceri de 10, 20, 50, 80, 140 sau chiar 300% la toate produsele existente pe piată. În fine, ati prins ideea cu această negricioasă zi de vineri.
Fiind o continuă afacere, fotbalul românesc nu putea sta impasibil la aceste mega-reduceri din supermarket-uri.
Haideti să vedem unde a ”lovit” blackfridayul în microbismul românesc:

1. Stadionul National Arena
Jurnalittii Gsp au dezvăluit date interesante referitoare la banii investiți de nemtii de la Frankfurt în stadionul lor vs. banii investiti de băietii destepti din România în National Arena. Ei au făcut, pe lângă stadion, si o statie de tramvai, în timp ce noi, scuzati-mi expresia, am făcut pe noi. Este si aceasta o … reducere de modernitate, nu-i asa ?
Blackfriday = 25% Off

2. Cuplul de puscăriasi Avram & Terbea
Arestati acum mai bine de o lună, după ce au ”spăguit” prin elicoptere, Vasile Avram si acel insignifiant Terbea, au stat la pârnaie 29 de zile. Într-o tară civilizată, cu măsuri aplicate în litera legii, acesti doi indivizi ar fi stat câtiva ani, însă vorbea aceea Furăm în România si cele 29 de zile ne ocupă tot timpul… Asadar, justitia a redus cheltuielile puscăriilor din tară în mod considerabil.
Blackfriday = 95% Off

3. Florin Costea
Aici avem de a face cu o situație de Guinness Book. Venit GRATIS la Steaua de la defuncta Universitatea Craiova, Costea cel Bătrân a suferit o reducere de pret care ar trezi invidia celor mai importante hypermarket-uri din lume. Astfel, orice club care vrea să se pricopsească cu acest jucător, trebuie să accepte si o sumă de bani din partea clubului ros-albastru.
Blackfriday = 175% Off

4. Valeriu Răchită
Sărim de la o extremă la alta. Desi Vivi este plătit din buzunarul meu, al tău, al ei, etc., el nu bagă mâna atât de adânc în bugetul acestei tări.
Blackfriday = 0,003 % Off

5. Ovidiu Herea
George Copos a anunţat că Ovidiu Herea şi-a prelungit contractul cu Rapid, dar nu a dat detalii legate de noua înţelegere. Patronul giulestenilor a mai afirmat: ”Herea a demonstrat că are un caracter deosebit. Are un salariu decent pentru valoarea lui”. Este clar. Când Copos vorbeste de valoare, decentă si caractere deosebite este clar că ”te taie” la buzunar. Herea nu recunoaste, însă e clar că nici banii lui nu mai sunt ce-au fost…
Blackfriday = 50% Off