Reply To: Care jucator plecat de la Sportul Studentesc a confirmat?

#76341
mkg
Member

Va rog sa ma scuzati ca intervin ,deoarece eu nu sunt chiar atat de apropiat de echipa , nu va cunosc si cu atat mai mult imi este greu sa imi spun parerea dar chiar daca hotarasem ca nu voi mai posta vreo parere pe site pana cand nu voi vedea o atitudine pozitiva a echipei , aceasta idee a venirii unui veteran cu suflet SS si mai ales conducator de joc mi se pare geniala si chiar raspunsul intrebarii concursului lansat in site deoarece chiar este nevoie de o minte limpede ,experimentata care sa limpezeasca efervescenta de talent din teren care de multe ori sezonul trecut a esuat in egaluri nedrepte sau mai rau, in esecuri fara noima.
Daca cineva dintre dumneavoastra are puterea de a il aduce sau macar de a convinge conducerea de a incerca sa il repuna pe linia de plutire pe Paduret va rog sa nu ezite sa o faca deoarece eu cred ca Paduret este intr-adevar liderul experimentat ce nu se pierde cu firea si poate conduce o echipa de pusti de multe ori speriati de ceea ce fac in teren spre victorie si PROMOVARE !!!
In curtea lui SS exista doi lideri dar din pacate nici unul nu poate mobiliza echipa :
Tibi Balan plange dupa oportunitatea nationalei si tanjeste sa joace in liga lui Mitica deci nu poate sa fie simbol al echipei si…
Cel mai talentat fotbalist din curtea noastra nu are caracter de capitan de echipa si din pacate nici de om educat ! BINEINTELES CA STITI LA CINE MA REFER …d.v . (fiindca inca este mic…)
Deci ce bine ne-ar prinde un lider cu experienta …
VOI CEI DIN ACEST FORUM SUNTETI MORAL CU MULT PESTE SUPORTERII DIN LIGA LUI MITICA SI DE ACEEA SUNT MANDRU CA TIN CU SPORTUL STUDENTESC
SI APROPOS CHIAR IMI PLACE “IUBESC SPORTUL ” ,nueste de loc rea
Cu respect si pe curand!!