Reply To: Exercitiu de imaginatie

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Exercitiu de imaginatie Reply To: Exercitiu de imaginatie

#77585
franz_kafka
Member

franz_kafka a murit!

A fost tarat undeva in afara orasului de doi oameni de la firma de internet… L-a un moment dat, s-au oprit…, unul l-a strans de gat, iar altul l-a injunghiat direct in inima! franz_kafka nu a mai apucat sa transmita posteritatii decat trei cuvinte: ca un caine!
A fost ucis de cei mai cumpliti asasini contemporani: instalatorii care l-au deconectat de la retea! Nu stiam ca, in prezent, cine detine cablul, detine si puterea! Si cand stau sa ma gandesc ca intreaga casa imi este intesata de o gramada de cabluri!
Oricum, si eu, utilizatorul, ma cam plictisisem de franz_kafka, care nu prea se putea adapta realitatii societatii romanesti! Daca ar fi vrut sa aiba succes in viata lui virtuala, ar fi fost mai nimerit sa se pretinda un manelist, analist politic, fotbalist, francmason, politician, actor de telenovele sau de filme pentru adulti…
Odata, chiar ma gandisem sa il metamorfozez (sa-i schimb numele mai exact) in super_porno, uitandu-ma la singurele, dar numeroasele mesaje transmise pe casuta de e-mail prin care diferite firme ii propuneau lui franz_kafka sa-si mareasca penisul sau sa aiba o ejaculare pe masura!

Sper sa ne revedem la toamna pe forum!