Reply To: 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0) Reply To: 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0)

#77673
ionut.ro
Member

Meci destul de “inghetat” in Regie, cu putine faze de poarta, incrancenat, cu multi nervi in tribuna si pe teren. In prima repriza Sportul n-a avut decat vreo 2 semiocazii iar oaspetii nimic, in a doua repriza Sportul a fortat dar si-a cam neglijat defensiva iar Dunarea Giurgiu a avut 2 ocazii mari (jucatori scapati singuri cu portarul care s-au complicat). Varga a fost foarte nervos, injurat copios de cativa spectatori din Giurgiu prezenti la tribuna I, ar fi putut sa primeasca al doilea galben pt ca a impins un adversar care-l faultase dar a fost iertat de arbitrul Th. Craciunescu (cei din Giurgiu au facut circ pe tema aste). Apoi le-a inchis gura tuturor cu un gol din foarfeca dupa o minge respinsa imprecis de giurgiuveni la un corner. In final oaspetii au incercat sa atace si s-au descoperit mai mult iar Sportul a prins mai mult curaj, si a mai avut cateva faze frumoase de contraatac.
Nu a jucat T.Balan si am inteles ca s-ar putea sa revina abia peste 2 saptamini. Au revenit Ciubotariu si Irimia dar fara sa exceleze in joc.
Dunarea Giurgiu este o echipa buna din serie, avea doar 3 infringeri in tot turul si multe remize. S-a inchis foarte bine in aparare. Sper sa le faca si altora zile fripte.
Importante sunt cele 3 puncte. Pacat ca rezultatele contracandidatelor nu ne avantajaza.
HAIDE SPORTUL!