Reply To: 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0) Reply To: 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0)

#77674

A fost fenomenal golul lui Varga. din foarfeca. absolut fenomenal. a meritat un meci intreg de nervi. am jucat prost, cu foarte multe pase si angajari total aiurea. insa au existat si momente de deliciu, in care pasele au curs rapid, cu devieri, cu viteza. nu multe dar au fost – lucru asta imi da sperante pentru viitor.
nu avem un clar-vazator in echipa, un tibi balan sau lazar, care sa puna lipezime si coerenta in joc. a fost, un multe momente, o mare buluceala, pase la adversar (in situatii in care o echipa buna ne+ar fi sanctionat pe loc).
La conditia fizica mai e de lucru mult.
mi+a mai placut ca desi au gresit suficient de mult, baietii chiar au alergat pe teren, chiar si+au dorit sa faca multe.
inca ceva…nu prea stim jocul fara minge. jucatorii sunt extrem de statici in teren (spre deosebire de echipa “de aur”). daca esti infipt in teren nu ai cum sa+ti dovedesti adversarul. imobilitatea se datoreaza factorului enuntat anterior: conditia fizica.

Una peste alta, un gol superb si multa copilarie.

P.S. groaznic, repet, groaznic arbitrajul!

Haide Sportul! Hai ca se poate!

P.P.S. trebuie rabdare, ca vom creste.