Reply To: 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0) Reply To: 03.03.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-0(0-0)

#77675
Zibling
Member

Putine de comentat despre aceasta partida cu Dunarea Giurgiu. Am castigat cu 1-0 in stil italian. Eu unul sincer nici nu-mi doream mai mult. Meci a avut o prima repriza anemica, si o a doua pe contre, in care echipa noastra nevand un atacant pur-sange in teren a atacat cu tot efectivul, dar s-a decoperit de multe ori in aparare.

Frumos golul lui Varga.

Execrabil arbitrajul.

Si despre nou veniti doua vorbe:
– Ghinga bun la fazele cu capul, alearga bine, insa da impresia ca vrea sa joace numai cu pase din prima si lufteaza, ceea ce m-a dezamagit, insa e doar primul lui meci
– Ciobotariu a stat prea mult la pomana, cand a avut mingea a cam pierdut-o, si cand alerga spre minge, orice fundas advers era mai rapid decat el, basca ca a fost iertat de vreo 2 ori de un al doilea cartonas galbe (probabil, in compensatie cu o neeliminare a unui karatist de la giurgiuveni)
– Irimia nu a gresit la faza defensiva, insa a urcat cu teama in atac, iar majoritatea paselor sale au fost imprecise.

Astept deplasarea la Chimia Brazi sa vad cum se mai leaga echipa pana atunci, dar mai ales astept sa vad revenirea lui Tibi Balan, o data si o data !!!