Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#77859
adi
Member

Cateva cuvinte dupa acest meci:
1. A fost un festival al ratarilor noastre (3 bare + 1 penalty + multe altele); daca scorul ar fi fost 7-0 nu cred ca era nimeni mirat. Sa va mai zic ca a fost cam 10 cornere in prima repriza ?
2. Echipa nu e omogena: au reintrat Balan si Curelea, pe langa intoarcerile lui Irimia si Ciobotariu. Se pare ca va mai trece timp pana se vor simti unii pe altii.
3. Individual vorbind, singurul remarcat de mine a fost Ghinga, care parca s-a agitat mai mult. In rest, fiecare a jucat mai mult pentru el insusi si mai putin pentru echipa. Nu numai Stanca este vinovat pentru gol, ci toti, pentru ca au ratat cat in 3 meciuri iar dupa ratarea lui Curelea (sut respins de portar in bara, din pozitie de unul la unul) au facut pasul inapoi.
4. Farcasanu si-a facut datoria, si a avut in plus un dram de noroc la acel lob. Conform tatalui lui, se pare ca si meciul trecut a avut o prestatie buna, insa nu prea are loc la Sportul acum, din cauza multor talente … Cred ca azi a fost un gol pe care va dori sa-l uite. Apropo, Farcasanu s-a intors la Bucuresti impreuna cu parintii sai, intr-o Dacie mai veche, nu ca Varga care nu parea deloc suparat dupa ratarea penalty-ului si a victoriei, intr-o limuzina alaturi de o domnisoara si inca 2 persoane. Numai Curelea ramasese pe gazon si parea ca se caieste, cu ochii in pamant, dupa fluierul final.
5. As putea sa va umplu pagina cu greseli individuale. Ciobi a jucat constant prost: static + ezitant. Irimia a luftat odata de am inghetat toti, inclusiv adversarul a fost uluit de mingea primita. Stanca s-a gandit probabil sa se remarce cu o iesire inutila si riscanta la sfarsit, dupa o serie de jocuri bune. Balan a jucat cu ezitari din cauza accidentarilor recente, si a avut relativ putin reusite in afara transformarii cu sange rece a penalty-ului (la care apropo, nu stiu cati arbitri ar fi fluierat). Ferfelea alerga si el in jurul mingii, dar nu prea se intalnea cu ea, in putinele minute in care a jucat. Si lista poate continua.
6. Multescu a avut dreptate cand zicea ca e un meci greu. Greu nu din prisma adversarului, ci a noastra. Noi am pierdut 2 puncte. Va avea mult de munca.
7. Arbitrii au avut destule greseli. Varga a luat un galben degeaba la inceputul meciului, la un fault inexistent. O intrare periculoasa la un jucator de-al nostru a ramas nepenalizata. Insa greselile de arbitraj au cam disparut in a doua repriza,
In fine, sper sa fi atins culmea ghinionului in meciul asta. Mai sper sa nu mai vad prea curand un meci la care sa avem emotii pana la sfarsit. Meritam sa promovam daca ii dominam pe toti din serie, inclusiv pe tabela. Daca promovam chinuit, cine crede ca vom avea viata usoara in prima liga ?