Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#77871
ovidiu
Member

Citesc si ma iau cu mainile de cap.
Imi este din ce i ce mai greu sa cred in promovare. Ceva, ceva ne mai ajuta si contracandidatele prin rezultatele obtinute.
Si cum zice Zibling ce se va alege la meciurile cu echipele bucurestene. Zic si eu: si nu numai cu echipele bucurestene. Sa nu ajungem prin divizia blAt ciuca batailor precum jiul, nationalul s.a ce practica chestia acum.
Nu-mi ramane decat sa sper ca festivalul ratarilor se va incheia, greselile individuale vor fi inlocuite cu un joc spectaculos si va fi depasita astenia de primavara iar baietii vor trece la joc si la dat goluri (oricum este necesar a se marca multe goluri pentru refacerea golaverajului)
Si tot Zibling afirma ca au fost greseli individuale pentru un retur intreg. Sper ca s-au incheiat. Returul e in fata sa treaca la joc.

In meciul trecut am intalnit o echipa “grea”. A fost un inceput ezitant, dar parca acum puteau sa lupte mai mult si sa invinga, chiar si din 11 m.. Este totusi ultima clasata.

Vad si o inconstanta in folrmula de echipa. Stiu mi se va raspunde: Suntem la inceput. Dar intreb Ciobi pe ce post ar da un randament mai bun?
Cat despre cedarea lui Farcasanu … no comment.

Sper in continuare. Si doresc promovarea. Dar sa fie fotbal in primul rand victorii si, de ce nu, goluri multe.

Raman alaturi de echipa (totusi de la distanta) si de voi cei ce o incurajati.

A si sa nu uit cronica de pe onlinesport. Criminala Asa ceva … Cica Barcasanu a egalat 😯

VIVAT SPORTUL STUDENTESC