Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#77873
Giani
Member

Am revazut finalul de meci (de la golul lui Farcasanu) pe postul local Alpha TV. Hai ca va dau un subiect de meditatie: in ultimul minut trebuia acordat penalty de doua ori in aceeasi faza (cea finalizata cu lovitura de cap si cu simuarea accidentarii de catre un fundas; nu fusese contact fizic, dar oricum aribtrul asta fluiera dupa buletinul meteo – trebuia dat cartonas galben): o prima minge a fost respinsa de fundas cu bratul, si la coltul suprafetei de pedepasa intrarea fundasilor a fost pe picioare (si daca din tribuna s-a vazut mai greu, la TV s-a vazut perfect). Conteaza mai putin, si cred ca numai Helesteanu ar fi fost in stare sa acorde unei echipe al treilea penalty, si inca in minutul 90+. Conteaza ca Preda a avut un noroc chior, ca sa nu-i spun norocul prostului, si cu bara si ca s-a lovit mingea de el, sau ca Varga, daca are chef, poate sa isi bata joc de intreaga echipa.

Coautori ai golului inscris de Farcasanu sunt in egala masura Patriche (care pur si simplu s-a uitat cum mingea pleaca spre Farcasanu, in loc sa plece sa il blocheze) si Stanca. Dar mai ales indolenta si aerele de vedete de dupa 1-0.

Comentatorii postului TV prahovean au rezumat foarte corect meciul:
– punct nesperat si norocos
– studentii au motive sa fie nemultumiti
– la al doilea penalty: “se impunea eliminarea lui Preda” (daca ai lor o spun, nu mai comentam)
– un rezultat care mentine sansele Petrolului (sa fim seriosi, toti de pe-aici se gandesc la promovarea satelitului neoficial al lui Dinamo).