Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#77882
cameliu
Member

Prosport:

“M-ati tratat ca pe un câine”

RAZBUNARE Vârful Florin Farcasanu a marcat contra echipei care nu i-a dat nicio sansa, Sportul Studentesc

Autor al golului egalizator în partida Chimia Brazi – Sportul Studentesc, atacantul Florin Farcasanu (foto) a fost furios la final.

Acesta a fost adus la Brazi în iarna chiar de la Sportul dupa ce conducerea tehnica a formatiei din Regie nu i-a dat nicio sansa de a prinde macar lotul largit pentru retur. Astfel, la sfârsitul jocului de sâmbata, încheiat la egalitate, scor 1-1, Florin a aruncat cuvinte grele la adresa bucurestenilor. “M-ati tratat ca pe un câine, iar acum v-am luat doua puncte. Asa va trebuie! In iarna nici nu ati vrut sa auziti de mine si nu v-a interesat deloc ca sunt jucatorul Sportului”, a rabufnit atacantul la adresa bancii tehnice a “studentilor”.

Mirat de reactia fotbalistului, antrenorul Sportului Studentesc, Gheorghe Multescu, a declarat: “Farcasanu nu era considerat un jucator de perspectiva si de aceea a plecat de la Sportul. Daca avea valoare, îl pastram”.

Interesant este si faptul ca, desi stia ca Sportul va juca împotriva Chimiei, în etapa a XIX-a, patronul Vasile Siman nu a solicitat, în contractul de cedare al lui Farcasanu la Brazi, ca acesta sa nu poata evolua în meciul direct.