Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#77886
Giani
Member

Din cate am inteles de la tatal lui Farcasanu, care era foarte trist pentru acest rezultat, cel care nu l-a vrut in lot a fost Multescu. Ma mir pentru ca in tur reusise cateva meciuri bune. Replica jucatorului este fireasca, a vrut sa ii demonstreze lui Multescu ca si-ar fi avut locul in lotul Sportului, iar cea a antrenorului este dovada nerecunoasterii propriei greseli: Farcasanu a fost cel mai bun jucator al gazdelor si a jucat mult mai bine decat vreo patru-cinci jucatori ai nostri. Rabufnirea lui este fireasca, desi un pic imatura, intrucat este imprumutat pentru acest retur si are toate sansele ca la vara sa revina in Regie.

Cel mai grav este ca ambitiile unui antrenor pot compromite sansele unui junior si ale echipei. Multescu si-a batut joc de Farcasanu, si acesta i-a dat replica in modul cel mai normal posibil, cu un gol. Iar fraza aceea “daca avea valoare” este pe cat de falsa pe atat de inutila. Pentru ca el chiar are valoare, a demonstrat in teren (suporterii din Strejnic au recunoscut ca este cel mai bun jucator din lot si nu inteleg cum de nu avea loc la Sportul); mai mult, nepotul meu prin adoptie mi-a confirmat acest lucru (merge la meciurile din Strejnic pentru ca este foarte aproape de casa); a confirmat si faptul ca un 0-6 la pauza nu l-ar fi mirat.

Multumesc lui Ashu pentru fular, il purtam mandru prin Ploiesti si am fost la un pas de a fi linsat de un grup de localnici mai inchisi la ten; noroc ca printre ei era unul dintre cei care in octombrie strangeau semnaturi in centru contra politicii lui Bercea (memoriu pe care l-am semnat), m-a recunoscut respectivul si i-a potolit (ce buna e diplomatia asta!!!).