Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 10.03.2007 Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#77889
Giani
Member

Da Ovidiu, la o echipa minuscula, Farcasanu a devenit deja vedeta, toti taranii din Strejnic si din Triaj recunosc contributia lui la cele trei puncte acumulate de liderul seriei est (daca citesti clasamentul invers). Chiar daca este lider pentru ca este singurul profesionist intr-o armata de amatori, ne-a lasat fara doua puncte, si pentru asta vina apartine fostilor si viitorilor lui colegi, care au tratat meciul cu maximum de superficialitate. Si Multescu este chiar incorect, pentru ca nu isi recunoaste greseala. Farcasanu a dat un gol norocos, pentru ca Stanca a iesit absolut aiurea la acea minge, dar executia tehnica apartine unui jucator de clasa, ceea ce, cu tot regretul, internationalul de juniori Costin Gheorghe nu a demonstrat.

As fi absurd sa afirm ca ne-a furat arbitrul, ce am scris pe forum erau reactiile comentatorilor unui post TV din Ploiesti, care evident ca erau partinitori fie si prin prisma duelului dintre Sportul si Petrolul. Si chiar daca in minutul 92 au fost doua faze de penalty, ce arbitru iti da treia lovitura de la var intr-o repriza? Haideti sa fim realisti, ai nostri au pierdut doua puncte pe baza propriei infatuari (ca sa nu spun prostii). Daca era 0-6 la pauza nu s-ar fi mirat nimeni, dar nu este vina “gazarilor” ca ai nostri daca nu au sutat pe langa poarta au luat la tinta bara si portarul. Opiniile supoerterilor Petrolului, prezenti la meci, au fost unanime in acest sens: Sportul a pierdut doua puncte din maxima prostie. Si sunt de acord cu ei.