Reply To: 17.03.2007 Sportul Studentesc – CF Braila 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 17.03.2007 Sportul Studentesc – CF Braila 1-1(0-0) Reply To: 17.03.2007 Sportul Studentesc – CF Braila 1-1(0-0)

#77918
Zibling
Member

Dezamagitor acest 1-1 pe teren propriu. Dupa meciul cu Prefab Modelu, iata o alta echipa care ne stirbeste din linia de victorii de pe teren propriu. Si in plus, mai este si o echipa care a luat de doua ori 5-0 in turul campionatului. Iar noi nu am reusit sa-i invingem tur-retur nici macar o data.

In concluzie, echipa noastra este rupta la mijloc. Nu avem mijlocasi centrali de constructie, ci numai mijlocasi laterali, defensivi si un Tibi Balan care e un varf defensiv. Sportul a jucat astazi cam asa: mingi aruncate in disperare catre “solutiile” Varga si Curelea care nici macar nu au ajuns in postura de a suta la poarta de prea multe ori. 😥

Ce sa mai spun de vechii-nou veniti Irimia si Ciubotariu. Ciobi a jucat groaznic. Doar in 2 faze a reusit sa tina pasul cu extrema dreapra a oaspetilor braileni, in rest a lasat bulevard. Cred ca e prima data cand am auzit galeria strigand sa fie scos un jucator de pe teren. Ah, sa fiu scuzat, la fel a fost si cu Mladin in meciul cu Prefab Modelu, adica exact cele 2 meciuri in care Sportul nu a castigat acasa. Si culmea – ambii sunt FUNDASI STANGA. Chiar nu avem om pe acest post ? Ba da – Dedu, dar nu stiu de ce nu-l au la suflet Multescu si Siman (de fapt, Siman avea in tur numai vorbe proaste la adresa lui), dar mie Dedu im place.

Ah, si in final tin sa-i multumesc lui Ferfelea ca-mi face de rusine decizia de a purta tricoul cu nr. 14. Sper ca la finalul sezonului sa nu va ofer un spectacol cu arderea propriului tricou-replica cu al lui Ferfelea. Ultras (Florin) avea dreptate ca Ferfelea nu e jucator adevarat de fotbal. Sper sa-l contrazica cat mai repede. 😥