Reply To: 17.03.2007 Sportul Studentesc – CF Braila 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 17.03.2007 Sportul Studentesc – CF Braila 1-1(0-0) Reply To: 17.03.2007 Sportul Studentesc – CF Braila 1-1(0-0)

#77924
07Ex
Keymaster

“Putem mai mult”

Chiar daca îsi creeaza multe ocazii, Varga (în alb) si colegii sai înscriu putin
“Gasca nebuna” n-a renuntat la gândul de a promova anul acesta în Liga I.

Sportul Studentesc se afla pe locul al cincilea în clasamentul Seriei I. Statistica nu este una îmbucuratoare pentru Gheorghe Multescu, echipa sa ramânând pe aceeasi pozitie dupa remiza din ultimul meci.

Echipa din Regie joaca bine, numai ca lipseste finalizarea fazelor de atac. Daca “studentii” nu faceau egal în partidele cu Chimia Brazi si CF Braila, acum se aflau pe prima pozitie, cu 39 de puncte. “Avem în medie zece ocazii pe meci, dar nu reusim sa bagam mingea în poarta. Parca suntem blestemati sa avem acest ghinion. Jucam bine, dar ratam mult. Nu ne place acest lucru nici noua si nici antrenorului. Noi vrem mai mult de atât si stim ca suntem în stare. Vrem sa ne batem iar cu echipele din prima liga. Este mult de lucru pâna acolo, iar pentru asta vom trage cât putem de noi”, a declarat marcatorul unicului gol al Sportului cu Braila, Dacian Varga.

Gigi Multescu are încredere în elevii sai
Antrenorul “studentilor”, Gheorghe Multescu, a fost de parere ca elevii sai pot trece peste aceste momente. “Sunt, într-adevar, nemultumit ca nu reusim sa marcam. Trebuie sa fim mai precisi. Gresim mult la finalizare, pentru ca nu stim sa dam gol. Ne lipseste acel unu la suta care sa faca mingea sa treaca de linia portii. Noi jucam mereu la victorie, dar uitati-va ce se întâmpla! Trebuie sa adunam cât mai multe puncte pentru a putea promova. Suntem dornici sa intram în prima liga nationala”, a afirmat tehnicianul principal al alb-negrilor.

In etapa urmatoare, “studentii” bucuresteni vor juca în deplasare cu FC Brasov, aceasta fiind o partida care, în trecut, se disputa pe prima scena a fotbalului românesc.