Reply To: 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#78013
Zibling
Member

Abia acum am ajuns de la Brasov. O deplasare facuta de 11 oameni.

Jentant meci. Bulevardul de pe partea lui Ciobi a ajutat o echipa a F.C. Brasov care a jucat atat de anost la finalizare, incat zic eu ca daca Ciobi nu o ajuta, ei nu ne dadeau gol in 1.000 de minute. Insa, asta e soarta.

O sa spuneti, bine… in aparare avem o gaura, se poate repara cu plomba Dedu (care dupa mine e mai mult decat o plomba), dar ce ne facem cu atacul ? In afara de Oae si Varga nimeni nu a mai avut parca curaj sa atace poarta stegarilor azi. Si, cand arbitrul ne-a ajutat cu 2 eliminari de la gazde + acel penalty – trebuia sa fie meci de 3-0, dar nu… vine Tibi Balan si executa din penalty pe langa poarta.

Apoi, Ciobi (trimis in atac dupa intrarea in teren a lui Dedu) s-a gandit ca ne cam chinuim in atac deoarece suntem multi pe teren, si a luat si el un cartonas rosu.

De la Sportul, singurii jucatori care pot fi remarcati sunt Oae si Ratiu. Atat !!! In concluzie, nu meritam sa promovam, deoarece un rezultat care pe hartiue pare bun, putea fi foarte lejer o victorie lejera, datorita adversarului modest (a carei a avut treaba sa strige “Vama, demisia, inapoi la Rapid”, decat sa-si incurajeze echipa).