Reply To: 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#78017
adi
Member

Intr-un fel va invidiez pe voi cei care n-ati fost fost martori din tribuna in aceste ultime 3 etape. Poate ca umilinta e mai mica.
Noi ne-am intors de la Brasov plini de indignare si de ingrijorare vizavi de viitor.
Despre meciul de azi:
1. Am jucat 80 minute in superioritate numerica pe hartie, ca pe teren …
2. Am primit gol la singura ocazie mai rasarita a gazdelor, cand ciobi si stanca si-au facut norma de greseli, s-au invitat reciproc si …
3. Vreo 15 minute am jucat cu 2 oameni in plus, degeaba.
4. balan a ratat cu maaaaaare nonsalanta un penalty, la faza la care a fost eliminat al doilea om de la gazde.
5. ferfelea a intrat in min 60 si a fost inlocuit in min 75, dupa ce a gafat cu inversunare.
6. La apostrofarile galeriei noastre, ciobi ne-a raspuns cu obscenitati: scuza-ne ca te-am deranjat, domnule jucator; apoi a marit miza: a bruscat un adversar si a luat rosu, spre usurarea noastra !
7. In a doua repriza nu am vazut nici un sut spre poarta gazdelor, daramite pe poarta; doar driblinguri sterile, temporizari, vedetisme.
8. La sfarsit, curelea iara statea cu fata in pamant; nene, in loc sa fii bocitoarea echipei, mai bine fii golgheterul echipei, ca de la meciul de la Forex n-ai mai dat gol.
9. Remarcatii mei au fost oae si ratiu, doar pentru ca au gresit mai putin decat ceilalti, plus ca alin a dat golul.
Nu pot si nu vreau sa-i reprosez nimic arbitrului: ne-a eliminat 2 adversari si ne-a dat un penalty.

In ritmul asta, eu imi doresc sa nu promovam, pentru ca nu ne vom face baremul de puncte si ne paste c-ul peste 2 ani. Deja contracandidatele la promovare au prins curaj: Viorel Ion, antrenorul de la Buzau, a spus ca vine in Regie sa ia puncte. Si am foarte multe motive sa il cred !

PS: Intentionat nu am scris numele jucatorilor cu majuscule, pentru ca ar trebui sa le fie RUSINE. Imi rezerv dreptul de a protesta astfel fata de jucatori si fata de “jocul” lor. Nu stiu pana cand, depinde doar de ei.