Reply To: 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0) Reply To: 24.03.2007 FC Brasov – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

#78031
Giani
Member

Cand am vazut pe lista Tiberiu Lajos la centru am avut dubii. Recunosc ca a permis multe duritati ale brasovenilor, dar, cu toate acestea, ne-a facut jocul. In minutul 20 a avut loc al treilea duel intre fostul nostru junior, Ionut Dumitru (coleg de promotie cu Cucu al mare) si Costin Gheorghe, faza la care, pentru a treia oara, brasoveanul l-a pocnit pe Mandinga, de data asta sub ochii arbitrului asistent (lovitura dura, cu pumnul in ficat, din spate). Mandinga a cazut, Lajos a vazut si a intrerupt jocul. Ai nostri au inceput sa protesteze iar asistentul flutura steagul pe sus de parca ar fi ghidat avionul pe pista de parcare. S-a consultat cu asistentul (pana sa ajunga la tusa, ambii capitani de echipa sarisera pe el, dar cu un gest autoritar i-a trimis la centrul terenului) si a luat decizia corecta: fault pentru noi si eliminarea lui Dumitru (Cucu incepuse deja: “Ioane, jigodie!”, si pe buna dreptate). In minutul 20, ceea ce un arbitru de esalon inferior nu ar fi facut in vecii vecilor.

E drept ca Lajos a permis gazdelor mule duritati, dar la 1-1, cu gazdele in inferioritate numerica, un fundas brasovean comite (min. 71) un fault ca ultim aparator. Fara sa ii pese de aberatii gen “dezechilibrarea jocului”, Lajos acorda penalty pentru noi si eliminarea fundasului brasovean. Era 1-1, aveam penalty si doi oameni in plus pe teren, dar Tibi a considerat ca e mai sanatos sa rateze. Apoi el ciobi klingoniano a pus bomboamana pe coliva: dupa ce in minutul 58 a facut brasovenilor cadou un gol stupid, a avut grija sa faulteze dur in atac si sa primeasca o eliminare directa. Inca o bila alba pentru Lajos, ne scapa de fitzosul asta, care a facut si faza golului Brailei, pentru cel putin o etapa (foarte probabil doua). Nu stiu ce o fi vrut arbitrul timisorean, dar in mod cert ne-a favorizat cu regulamentul in brate. Faptul ca a trecut cu vederea duritatile brasovenilor este neimportant; suspendarea lui Ciobi face mai mult decat doua puncte.