Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78150
ashone
Member

@silvius wrote:

Salutare baieti.Din cate citesc pe forumul vostru apropos de Gloria, vad ca aveti o parere eronata despre echipa Buzaului.Intr-adevar au venit Becali si ai lui acum ceva timp cu “pretentii” pentru a prelua Gloria, dar i s-a dat peste nas si asta nu i-a convenit.Sa fie clar pt toata lumea ca Buzaul nu e echipa Stelei.Sunt multi stelisti la Buzau dar asta nu inseamna ca sunt sclavii lui Becali.Ca si Sportul, Gloria este o echipa cu “state” vechi in Divizia A si este pacat sa o comparati cu echipe care nu existau fotbalistic vorbind in perioadele in care Buzaul iesea pe locul 5 in Divizia A.Forza Gloria!

daca tot ai pierdut 10 minute din viata ca sa te loghezi aici explica si mie te rog frumos in citi ani a iesit gloria pe locul 5 ( performanta mare pentru o echipa de la tara) si cam cind a cazut gloria in B ultima data. din cite stiu eu gloria in regie mai mult de 3 nu lua pe vremurile alea si cu toate astea lua locul 5 (!)…acum e posibil sa bata gloria, asta putem discuta, dar sa vi aici sa zici forza gloria, sa spui chestia aia cu locul 5…fii serios: de cind vad eu fotbal ati jucat la retrogradare 3/4 din viata voastra in A si ati stat in B o viata de om. ca sa nu mai zic de scandalul dan tulpan ( maaaaaare fotbalist!) si psd si gloria buzau( poate ma luminezi si in cazul asta). in plus buzaul a dat tarii oameni de valoare: d-aia au rapit-o irakienii pe fata senatorului de buzau, simteau ei ca au pus mina pe ceva valoros 😈 asadar daca ai rasfoit forumu asta ai observat ca noi ne apreciem corect echipa si cind pierde si cind bate, in dezbaterea asta de idei nu intra conceptul “cind jucam noi in cupele europene unde era buzau?”…sau otopeniu, sau modelu, sau forexu…acum sintem in B, ce a fost a fost. multumesc.