Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78152
Tavi
Member

@silvius wrote:

Salutare baieti.Din cate citesc pe forumul vostru apropos de Gloria, vad ca aveti o parere eronata despre echipa Buzaului….

Bine ai venit Silvius!
Gloria e ok. A jucat curat si se pare ca si bine privind clasamentul. Eu nu am auzit de matrapazlacuri legat de aceata echipa. Deci pana una alta respect pentru Gloria pt ca e liderul grupei si poate asa va ajuta Sportul sa iasa din mediocritate si (doar unii dintre jucatorii Sportului) sa-si mai bage mintile in cap si sa joace fotbal adevarat, curat si frumos cum e spiritul din Regie!

Silvius, spune-mi te rog daca estimezi schimbari in lotul vostru pentru meciul de sambata (fata de meciul din tur) si de cine ar trebui sa ne temem de la voi (jucatori in forma maxima etc). Cat de obiectiv te rog. Sa nu ma iei cu chestii de genul “toata echipa e periculoasa” etc 😈

Gloria o sa aiba galerie la aceasta deplasare? Cam cati oameni?

A propos de promovare. Cum stati cu licentierea ca noi ne-am fript de atatea ori ca nici nu mai stiu ce sa cred despre comisiile lui peste prajit. Daca promovati mai beneficiati de derogarea de un an de la conditiile lui Duru?