Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78162
Giani
Member

Salut Silvius si bine ai venit printre noi. Evident ca sambata vom avea un meci decisiv, in care vom fi adversari. Trecand peste replicile lui Ashone, care nu ar trebui sa te intristeze (daca l-ai cunoaste ti-ai da seama despre ce vorbesc), ar trebui sa ne gadndim si ce vom face, atat Gloria cat si Sportul, daca am promova. Dilema este urmatoarea: daca Sportul promoveaza si va juca in prima liga asa cum a facut-o in ultimele trei etape, va juca in 2008-2009 la matineu cu o penalizare de minim 10 puncte. Daca va urca Gloria, poate ca va juca, pentru ca are jucatori buni, dar cu ce bani si pe ce stadion? pentru ca imediat dupa promovare vine un individ latos, caruia ii pica bretonul in ochii aia care se uita fix spre un punct nedefinit fizic, si incepe cu fitzele: ca stadionul nu are scaune la weceu, ca vestiarele nu au termopane marca X, ca jandarmii nu au un cotet in care sa inchida temporar suporterii violenti, ca pe gazon nu paste vaca si implicit acesta nu este fertilizat corespunzator, si in plus clubul are datorii de neiertat catre femeia de servici (careia nu i-a dat prima de maternitate, desi saraca doamna a nascut ultima oara in urma cu 30 de ani), motiv pentru care vine si propune neacordarea licentei de club profesionist.

Incidentele cu licenta pot fi evitate, chiar si in absenta banilor, daca clubul nou-promovat sta capra in fata unuia dintre colturile triunghiului criminal sedere (mai ales pentru colturile se si de). Ce nu imi place este ca, de cate ori ajung in Buzau, aud de la suporterii de acolo mai intai “suntem stelisti, dupa aia buzoieni”. La fel cum in Ploiesti, jumatate sunt stelisti, ceilalti sustin echipa locala, dar la meciul cu Dinamo cei din urma tin cu adversarul.