Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78164
ashone
Member

@silvius wrote:

Multam pt bun-venit.In ceea ce priveste pe ashone, vad ca nu prea face diferenta intre tara si provincie, si nu cred ca e cazul sa vorbim aici de lucrul acesta. Oricum ma bucur ca ashone si parerile lui nu reprezinta majoritatea pe forumul asta, forum care ar trebui dedicat sportului in general si Sportului ca echipa de fotbal, si nu injuriilor si aberatiilor.
Apropos de meciul de sambata, sunt sigur ca o sa fie un meci frumos si sa invinga cel mai bun.

ca om de “drumul taberii” pentru mine de mic copil tara e ce depaseste granitele bucurestiului. pe forumul asta ti-am mai spus nu se injura si nu se abereaza. acum sa revenim la problema: in gsp de luni 26 e interviu cu ion viorel…mai jos in pagina e isoricul gloriei in divizia A: 5 sezoane – 170 de meciuri – 50 victorii – 33 egaluri – 87 infringeri…deci cade si chestia aia cu gloria juca fotbal si altii nu erau infiintati, nu ati facut nimic in A.daca vrei un exemplu european, belgia in 82 a batut argentina campioana mondiala 78 si apoi nu a mai speriat pe nimeni in europa decenii la rind si nici inainte de asta nu o facuse. dupa cum si fc baia mare a remizat 0-0 acasa cu real madrid in cupa uefa si atita tot…iti dau exemple din astea cite vrei. cit despre promovarea sportului mai mult de 80% sanse nu avem anul asta, asta insemnind promovarea de pe locul 2. simbata nu sper intr-o razbunare pentru 6-0 din tur, sper un 2-0 dupa un joc bun, sper sa vad iar coordonator de joc, sper sa vad o preluare buna sau doua la curelea, sper sa dea varga gol, sper sa joace ghinga ca d-aia l-a adus…sper in fine ca ai mei sa trateze meciul asta de 6 puncte cum trebuie. in rest bine ai venit pe forum….