Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78179
cameliu
Member

A fi sau a nu fi în Liga I
Vlad Ciotoran

“Studenţii” se duelează cu liderul seriei, într-un derby decisiv pentru accederea în primul eşalon

Sportul Studenţesc – Gloria Buzău se anunţă meciul de a fi sau a nu fi la anul în Liga I. Va redeveni Sportul echipa de anul trecut, care s-a luptat pînă în ultimul moment cu Dinamo pentru locul 3?

Mai întîi, trebuie să treacă de liderul Seriei 1 a ligii secunde, Gloria Buzău, club renăscut vara trecută. Dacă bucureştenii nu înving, şansele de a juca în primul eşalon se reduc drastic. Mai mult, “Gaşca nebună” are de luat o revanşă, aceasta fiind umilită în tur de buzoieni cu neverosimilul scor de 6-0. Deşi, în urmă cu o jumătate de an, echipa din Crîng intrase în faliment, elevii lui Viorel Ion se luptă acum pentru a juca în fotbalul mare. Acestea sînt ingredientele pentru o partidă ce se anunţă a fi pe viaţă şi pe moarte.

“Este un meci foarte important!. Este vital să învingem liderul seriei. Avem mai multe argumente să cîştigăm, pentru că jucăm acasă şi avem publicul de partea noastră”
Gheorghe Mulţescu, antrenor Sportul

“Este un meci greu, ne luptăm pentru puncte. Sperăm să avem continuitate atît în joc, cît şi în rezultatele din ultimele partide”
Viorel Ion, antrenor Gloria Buzău