Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78194
assur
Member

M-am imbolnavit de nervi la meci! Am jucat slab si ne-am facut-o cu mina noastra. Nu inteleg de ce ne-am retras dupa 1-0. Sa nu-mi spuna nimeni ca presiunea Gloriei ne-a obligat! Daca am ajuns sa fim dominati acasa e nasol si nu reprezinta un argument pentru promovare. Daca Gigi Multescu a impus aceasta tactica (vezi, Doamne, ne retragem putin si ii prindem pe contraatac), a gresit grav. Nu m-a multumit nimeni de la noi, in schimb am citiva evidentiati negativ:
IRIMIA – am inteles de ce nu s-a impus la Kiev. A respins ca disperatul, fara sa se uite unde. Sper, totusi, ca-si va reveni.
VARGA – Prea fitzos si nervos. La 1-0 pt noi ii ardea de glume, s-a facut ca trage spre banca oaspetilor, pentru ca apoi sa-si ia la tinta propria banca. A stat prea mult lipit de tusha. Cind a intrat in centru a creat citeva actiuni periculoase.
TIBI BALAN – apatic, neimplicat total, citeodata de-a dreptul egoist.

PS 1 – Am stat la oficiala si nervii mei au avut serios de suferit din cauza numarului mare de suporteri ai moldovenilor! E incredibil, sintem chiar peste tot in deplasare???
PS 2 – Din fericire, mai sint 12 etape de jucat si lupta la virf e strinsa. Sanse exista inca, dar trebuie sa ne trezim si sa fim mai hotariti.