Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78196
Zibling
Member

A fost un joc dinamic si placut spectatorilor… la cei neutri ma refer, ca pt mine ca suporter a fost dramatic. La finalul meciului imi venea sa plang. Cred ca arbitrul a prelungit meciul cu vreo 8 minute peste timpul regulamentar, deoarece dupa golul de 3-2 pt Gloria Buza, noi ne-am mai chinuit vreeo 5-6 minute sa egalam :(

Una peste alta, am avut (ca si la Brazi) vreo 15 cornere, dar n-am stiut ce sa facem cu ele, de 3 ori s-a sutat in bara, jucatorii nostri au fost faultati fara a se lua masuri grave, iar ai buzoienilor la cele mai mici contacte cadeau ca fulgerati si se vaitau groaznic (tehnica implementata de Ion Viorel).

In rest, ce sa mai zic… le-am lasat de prea multe ori posesia, ei nu greseau pasele, au avut 2 contra-atacuri fulger (la golurile 1 si 3). Buzoienii ar fi meritat un egal, dar 3-2 pt ei este putin spus inechitabil. Asta este, Bunica, Ion Viorel si inca 2 jucatori de pe banda lor dreapta aveau superglue pe ghete, ca le era imposibil sa le iei mingea. Iovita… hm, profesionist ca si Farcasanu – no comment.

Dar sa vorbim si de bine, ca nu a murit nimeni:
– e la noi, Tibi Balan, Marian Dedu, Marius Oae si Andrei Stanga sunt singurii care pot fi considerati la plusuri;
– am dat si noi gol din faza fixa (ura… bravo pt Tibi Balan cu centrarea perfecta);
– Andrei Stanga ne-a onorat cu prezenta dupa meci in barul lui Nicu, si surpriza… este unul din acei jucatori care nu doar zambesc cand faci poze cu ei, ci se si poate vorbi cu ei; un alt intelectual de care sunt mandru ca imbraca culorile Sportului.