Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) Reply To: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0)

#78238
Giani
Member

@AndreiR wrote:

n-am ce sa discut cu tine din moment ce ataci/ironizezi formatia buzoiana..
chestiile de genul “satelitul neoficial al….” nu pot fi spuse decat de un frustrat care nu accepta ca azi a luat bataie din cauza propriilor jucatori, nu din alte cauze…
acum va las cu suferinta voastra.. eu ma duc sa sarbatoresc, pentru ca am de ce ;)

Iti doresc o coma alcoolica de la atata bucurie. Nu va faceti griji, majoritatea buzoienilor sunt constienti ca nu se afla in Moldova si chiar au o parere extrem de proasta fata de vecinii lor de la nord, desi vorbesc cu un accent specific mult mai pregnant decat un iesean sau un bucovinean. Confuzia buzoian = moldovean este generata de orice, numai din nestiinta nu, tocmai pentru a va face sa va simtiti prost.

Serios? nu sunteti satelitii Stelei? Culori rosu si albastru, echipa infiintata in 1971 sub patronajul judetenei de partid, vesnice schimburi de jucatori dezavantajoase si meciuri trucate cu “eterna campioana”, suporteri care flutura ostentativ materiale promotionale ale Stelei… oate numesti, alaturi de “stradivariusul” ala mucegait de atat nesimtire, ca ati jucat fotbal. Fotbal cu operatii stomatologice gratuite la adresa adversarilor, utilizand cotul in loc de cleste si freza, muzica de oase si tot tacamul. Pretinzi ca ati fost mai buni, recunosc ca aveti pile mai mari decat noi la ferefe, stimabile clona.

Trecand peste golul de 1-1, care a fost o rusine, o jignire impotriva fotbalului; la 1-2 Andrei Stanga primeste o pasa de la Balan (faultat in momentul pasei) si scapa decisiv spre poarta; condescu opreste jocul si opreste o faza decisiva pentru a da un inutil cartonas galben. La 2-2 acelasi Stanga tinteste bara din dreapta portarului, balonul ajunge la Patriche si acesta din urma este oprit pentru offside, desi in momentul sutului masivului nostru atacant se afla in pozitie regulamentara.

Ar trebui sa va schimbati numele, stimati tovarasi, din gloria in rusinea, impostura sau blatul.