Reply To: 07.04.2007 Petrolul Ploiesti – Sportul Studentesc 1-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 07.04.2007 Petrolul Ploiesti – Sportul Studentesc 1-1(0-1) Reply To: 07.04.2007 Petrolul Ploiesti – Sportul Studentesc 1-1(0-1)

#78284
ashone
Member

@Radu Marinovici wrote:

… era prin ’84 si faceam meditatii la fizica pentru “treapta a IIa” cu un stimat profesor din Ploiesti, ajuns in urbea mea (moldava) prin repartitie. De la inaltimea locului 2 din DIVIZIA A – pe-atunci nepoate! – priveam detasat deplasarile la Gazarii care se zbateau sa nu pice… fiecare intalnire cu ploiestenii provocandu-mi senzatii contradictorii: ii bateam de ii uscam si… ma testa de ma omora (profesorul). Indiferent de alunecusul planelor inclinate si a ametelii provocata de miscarea de rotatie, la finalul intalnirilor de fiecare miercuri cu stimabilul ploiestean puteam zambi (macar in sinea mea):”iar le-am luat 2 puncte”… o tempori

Ma gandeam sa-i rugam pe-ai nostri sa joace pentru Bozesan si Coras, pentru Mihail Marian sau Munteanu 2, Tom Cristea s.a. si sa promitem (noi) ca la victorie venim pe jos de la Ploiesti … dar daca e vorba de Moreni eu zic pas!da de vinzarea aia 1-0 sportul la pauza 2-1 petrolu la final stii? era prin 85-86 pina la pauza nu s-au inteles la bani, apoi pina nu au vazut geanta cu bani nu au luat 2 goluri…a fost singurul meci pierdut de sportul acasa dupa 2 ani cred…ovidiule baga o statistica ca am o problema de lapsus….

Contez pe orgoliul ranit al dlui Multescu , dar imi va fi frica sambata (si e Sambata Mare in care merg acasa, in orasul de odinioara) de un telefon al domnului profesor de fizica…

da de vinzarea aia 1-0 sportul la pauza 2-1 petrolu la final stii? era prin 85-86 pina la pauza nu s-au inteles la bani, apoi pina nu au vazut geanta cu bani nu au luat 2 goluri…a fost singurul meci pierdut de sportul acasa dupa 2 ani cred…ovidiule baga o statistica ca am o problema de lapsus….