Reply To: 14.04.2007 Sportul Studentesc – FC Snagov 4-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 14.04.2007 Sportul Studentesc – FC Snagov 4-1(1-0) Reply To: 14.04.2007 Sportul Studentesc – FC Snagov 4-1(1-0)

#78360
ionut.ro
Member

Salut!
Dupa meciurile cu Braila si Buzau nu prea am avut chef sa scriu nimic. Revin la victorie (pe principiul “la placine inainte”). Alt principiu pe care l-am descoperit astazi este ca daca un jucator al Sportului scapa pe contraatac singur cu portarul sansele ca el sa marcheze sunt cam de 30%. La 1-0 multe, foarte multe ratari in conditiile in care adversarii atacau si erau vraiste in aparare. Ratari prostesti: minge prelungita prea mult care ajunge la portar, Curelea sut peste poarta, Curelea dribleaza portarul care agata mingea si i-o trimite lui Postolache care rateaza cu poarta goala, pase decisive aiurea, nervi si jucator eliminat la 2-0 pt proteste (!), driblinguri in loc de sut, etc. Intr-un fel am inteles inca o data de ce am pierdut in deplasare meciuri pe care la-am avut in mina si m-am intrebat la modul serios cat mai rezista Multescu pe banca. Momentul cheie al jocului a fost golul 2 al lui Ferfelea (cred ca cel mai bun jucator astazi, merita un loc de titular alaturi de T.Balan si Varga) – s-a dus dea-n boulea in linie dreapta spre poarta fara sa mai paseze, scapand de 2 tacklinguri ale adversarilor si a inscris plasat. La 2-0 cu tot cu eliminerea lui Ciobotariu (penibil tot meciul), echipa a inceput sa joace mai relaxat si asta s-a vazut imediat pe tabela.
Nu cred ca am avut chiar asa de multi accidentati astazi. Stanca a lipsit pt cumul de cartonase, Secareanu e accidentat, ceilalti nu stiu…
Portarul a aparat intr-adevar bine, mi se pare insa mic de statura si a luat un gol asemanator cu cel al lui Ilie Dumitrescu – primul din meciul cu Argentina.
Pt promovare, eu cred ca inca se joaca, dar trebuie sa legam 3-4 victorii la rand.
Stiti cumva care sunt criteriile de departajare daca sunt mai mult de 2 echipe cu acelasi nr. de puncte?