Reply To: 14.04.2007 Sportul Studentesc – FC Snagov 4-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 14.04.2007 Sportul Studentesc – FC Snagov 4-1(1-0) Reply To: 14.04.2007 Sportul Studentesc – FC Snagov 4-1(1-0)

#78367
cameliu
Member

gsp:

Revoluţie
Cătălin Popescu

Nemulţumit de evoluţia vedetelor din Regie, Mulţescu a tăiat în carne vie şi a mizat pe mai mulţi juniori

După 5 partide consecutive fără victorie, Gheorghe Mulţescu a decis să-i lase pe Dacian Varga, Tibi Bălan şi Secăreanu în afara lotului şi să dea credit mai multor jucători neexperimentaţi la partida de ieri cu FC Snagov (4-1). Acest lucru a fost de bun augur, “studenţii” făcînd cel mai bun meci din acest an. “Dacă au cîştigat fără noi înseamnă că asta e echipa bună şi aşa ar trebui să joace în continuare”, a declarat Varga.

Alt jucător pedepsit de antrenorul Sportului a fost Cristi Irimia, fundaşul venit în această iarnă de la Dinamo Kiev fiind doar rezervă. “Trebuie să revină la forma care l-a consacrat. Nu sînt încă mulţumit de el”, a spus Mulţescu la finalul meciului.

Surse apropiate echipei din Regie au declarat că în spatele acestor măsuri se află patronul Vasile Şiman, dezamăgit de evoluţia “veteranilor”, mai ales că în urmă cu o lună le-a mărit acestora salariile.

“Mulţescu este antrenorul echipei şi el decide cine intră în teren. Nu ştiu de ce nu au jucat Varga şi Bălan”
Vasile Şiman

Mulţescu în pericol?
Chiar dacă Sportul a învins ieri cu 4-1 şi păstrează şanse la locul 2, promovabil, tehnicianul Gheorghe Mulţescu nu se mai bucură de încredere din partea lui Vasile Şiman. În cazul unui pas greşit etapa viitoare, în meciul cu Prefab Modelu, patronul Sportului ar putea să-l demită pe Mulţescu, o variantă fiind Ioan Andone, care a fost prezent ieri în tribunele stadionului din Regie.