Reply To: 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0) Reply To: 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0)

#78472
Giani
Member

ultrasule, si cine a confirmat? Hai, cu indulgenta Kiki, dar in rest… verze. Nu stiu ce a calomniat arbitrul ala in foaie pentru elmiinarea klingonianului, dar ma bucur ca inca cinci etape scapam de gelul pletelor lui. Nu inteleg de ce Multescu a trimis la pascut pe pajistile patriei jucatori precum Farcasanu sau nepotul tau adoptiv Pauna, care probabil ar fi fost mai dornici de afirmare decat acest blazat Ciobi klingoniano. Intr-adevar, Ghinga joaca bine, si chiar daca ii mai iese si prost, macar se agita. Revenit din accidentare, cel care ar fi trebuit sa fie starul echipei, Balan, sta mai mult prin infirmerie decat pe gazon.

Si degeaba dam goluri, daca ne tradeaza ori fundasii, ori portarii. Din ce am vazut etapa anterioara, cu Snagovul, as fi preferat sa intre pe teren Niculescu, macar daca gresea avea o scuza. In timp ce mult mai experimentatul Stanca a facut cadou gazdelor un gol in momentul cel mai nepotrivit posibil (cel putin asta am inteles din relatarile voastre prin telefon). Cred ca problema acestor jucatori experimentati o reprezinta blazarea, li se rupe de echipa si de viitorul lor, mai bine ar pleca sa faca tusa in tridentul criminal sedere si ar lasa juniorii sa se afirme. Macar pe mana juniorilor am pierde din cauza lipsei lor de experienta, in timp ce pe mana experimentatilor “seniori” pierdem din cauza jamanfishismului lor. Prefer sa pierdem pe mana unor copii dornici de afirmare, decat sa o facem pe mana unor vedete de carton care sunt nemultumiti ca joaca in liga secunda. Pentru ca acesti copii au o scuza si reprezinta o speranta, in timp ce acesti blazati “smecheri” reprezinta un soi de prezent spre trecut (ca o analogie in gramatica verbelor, un soi de oltenesc perfect simplu).

Din acest punct de vedere as prefera un antrenor relaxat, precum domnul Balint sau domnul Petrescu, decat unul crispat, cum este domnul Multescu.