Reply To: 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0) Reply To: 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0)

#78520
07Ex
Keymaster

“Porumbeii păcii”

Dacian Varga (nr.20) a “reuşit” să fie eliminat, după ce a fost atacat brutal de doi adversari care l-au impresionat pe “centralul” Domşa

“Studenţii” nu au reuşit să învingă Delta Tulcea, pe teren propriu, contabilizând al cincelea rezultat de egalitate din acest retur

Echipa din Regie poate să îşi schimbe liniştită supranumele de “Gaşca Nebună”, primit acum aproape zece ani, datorită jocului său imprevizibil, în “Porumbeii păcii”. Motivul? “Studenţii” nu mai bat pe nimeni! Miercuri, pe propriul teren, Sportul a remizat din nou, după ce a condus, nereuşind să îşi păstreze avantajul de pe tabelă decât o jumătate de repriză. Costin Curelea a înscris un gol de generic, la finalul primului mitan, marcând cu un şut din voleu de la 22 de metri, mingea oprindu-se în vinclul porţii lui Olteanu.

La pauză, Gigi Mulţescu a făcut o modificare care, până la final, s-a dovedit neinspirată. În locul închizătorului Vasile Nicola l-a introdus în teren pe Tiberiu Bălan, care, prin jocul prestat, a arătat că nu şi-a revenit, încă, după accidentarea suferită la muşchii inghinali.

Tulcenii au egalat la o fază stupidă, plecată de la tânărul portar al gazdelor, Niculescu, care în minutul 76 a degajat greşit, lipsa de experinţă spunându-şi cuvântul într-o situaţie care nu anunţa nimic.

“Studenţii” s-au aruncat, în ultimul sfert de oră, spre poarta oaspeţilor, dar au făcut-o haotic, nereuşind să pericliteze buturile apărate bine de Olteanu. Singurele faze demne de remarcat sunt eliminarea lui Varga în minutul 86, mijlocaşul Sportului reacţionând nesportiv, după ce a fost atacat brutal de doi adversari, şi căderea în careu a lui Curelea din minutul 90, arbitrul Laurenţiu Domşa lăsând jocul să continue fără a lua vreo decizie.

Cu doar două victorii în retur, cinci rezultate de egalitate şi o înfrângere, “alb-negrii” par departe de îndeplinirea obiectivului pe care şi l-au fixat pentru acest sezon, promovarea în prima ligă.