Reply To: 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1) Reply To: 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1)

#78553
ion
Member

@97SiR wrote:

Siman, nemultumit de atitudine

La finalul partidei de la Sacele, presedintele Vasile Siman i-a bagat pe jucatori în sedinta, mai bine de o ora si jumatate, chiar în vestiar, fiind nemultumit de evolutia acestora din ultimele partide. Boss-ul din Regie le-a dat termen pâna luni fotbalistilor sa îsi schimbe atitudinea, în caz contrar urmând sa treaca la sanctiuni dure. Siman si antrenorul Gigi Multescu au stabilit ca obiectivul echipei ramâne promovarea.

Mai bine s-ar baga pe el in sedinta !!!A uitat ce-a facut pina acum cu echipa .Cind am fost pe cai mari ,i-a dat pe mirtoage …El ne-a retrogardat de doua ori (ii aduc aminte !!!) si cred ca acum si-a dat seama ca ii curge apa din ulcior .A bagat bani fara sa scoata nimic anul asta !!!!Asta-i “problema” lui nu faptul ca Sportu nu promoveaza. Cind am avut echipa de cupe si-a batut joc de ea ! Nu-i nimic!!!
Poate-i vine mintea la cap sau se retrage !!!Da’ sincer, nu cred ca cel putin eu ,am acest noroc !!!
Sa fim realisti ,harababura la echipa si modul de a privi lucrurile ca mercenar el le-a adus la echipa …
Si desi nu e cazul amintiti-va anul trecut cind eram pe locul 1 si bateam tot (chiar si cind jucam prost) intrarea lui Stancioiu in careu in meciul cu Steaua .Atunci a fost momentul psihologic al echipei .Atunci Siman si-a frecat miinile de bucurie …Atunci eram pe val si in presa si cu echipa ca joc si cu suporterii care incepusera sa umple stadionul ca pe vremea lui Hagi. Atunci a taiat aripile la toti pentru a scoate plusprofit .Echipa nu a mai jucat nimic ,presa nu mai scrie de noi mai mult decit despre Cetate Suceava si sintem numiti “porumbeii pacii” iar stadionul e gol . Restul nu-l mai zic ca iara va enervez !!!!