Reply To: 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1) Reply To: 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1)

#78556
ion
Member

@Giani wrote:

Mai bine ai veni mai des la stadion, mai bine ai fi venit la pichetarea sediului ferefe si ai fi discutat cu pulea. Urecheatul care ne-a eliminat in ’94 din semifinale a spus pe sleau: “cat timp exista Siman si nu vine cineva care sa subordoneze Sportul unei echipe din sedere, nu aveti ce cauta in prima liga”. Crezi ca arbitrajele ostile cu Buzaul acasa si apoi la Moreni nu au fost comandate? Cred ca te-ai simti mai bine daca am deveni satelitul vreunui grande.

Pt ca nu mai vin la stadion, d-asta nici nu am mai intrat pe forum Nu e normal totusi sa va agasez cu adevaruri nespuse pe care ne facem ca nu le vedem!!! Poate ca totusi voi cei mai activi aveti dreptate dar faceti lumina !!!Spuneti voi ce astia care mai indraznesc sa circoteasca impotriva lui Siman nu stiu ! Poate ca Siman chiar e un om bun si eu il terfelesc de pomana …Chiar mi-ar parea rau !
Eu pe Siman nu-l iubesc si dragoste cu sila nu se poate .Din cauza lui sintem unde sintem si cit va fi el la echipa mai mult de Divizia A nu putem spera ca nu are bani (saracul) sa bage echipa in Europa.Cit despre satelit sa nu vorbim de funie ,sintem neoficial satelitul lui RRapid . In alta ordine pe idei cam toate echipele mari au un “controversat “la finantare : ex Chelsea. Nu vreau sa va enervez (PE CUVINT) dar nu inteleg atitudinea de ingaduinta care in general exista cind sintem luati la misto ba de Siman ,ba de vedetele din echipa…Voi mergeti dupa echipa pe coclauri , urlati ,cheltuiti bani etc si ei ce fac …Chiar as vrea sa stiu :oare cu exceptia fratilor Alboiu care inteleg ca au contacte cu ei dese ,noi ceilalti contam ? Putem sa zicem macar ca stiu de existenta noastra la nivel de grup ?Stiu ei ca noi chiar avem simbete si duminici triste datorita lor?