Reply To: 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1) Reply To: 28.04.2007 FC Sacele – Sportul Studentesc 2-1(2-1)

#78559
adi
Member

Ca si Ion, eu cred ca Siman are partea lui de vina pentru situatia actuala pentru ca:
1. si-a subestimat adversarii de la FRF / LPF
2. nu a fost in stare sa-si gestioneze lotul de jucatori (majoritatea la final de contract in vara trecuta), astfel ca multi au plecat, pe bani frumosi
3. nu a platit datoriile la stat nici acum, desi avea bani, doar judecand din prisma vanzarilor de jucatori din vara trecuta
Nu zic aici ca Siman e vinovat in proportie de 10%, 51% sau 99%, ci doar ca este vinovat. Parerea mea. Alaturi de mafie, de jucatori si de noi, suporterii, pentru ca nu i-am spus-o in fata ca face si greseli. Si daca avem valoare, atunci sa nu ne mai vaitam de arbitraje.
Nu cred ca mafia din FRF/LPF, are cea mai mare sau singura vina.
@ Giani: si Ion are dreptul lui la opinie, si trebuie sa il respectam. E adevarat ca n-a fost langa echipa in ultimul timp, dar asta nu inseamna neaparat ca a sters cu buretele atatia ani.
@ Ion: stiu ca ai investit atatia ani de zile in echipa asta, de pe stadion sau de acasa, dar nu merita sa o parasesti acum. Pentru ca eu sper ca ne vom reveni, mai devreme sau mai tarziu.
Anul trecut pe vremea asta, ne faceam planuri mari. Acum nu e momentul sa cadem in cealalta extrema.