Reply To: 05.05.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 05.05.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-0(0-0) Reply To: 05.05.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-0(0-0)

#78597
ionut.ro
Member

Da, victorie dupa un joc bun al Sportului studentesc, venit poate si pe fondul relaxarii deoarece promovarea s-a cam terminat. Socul schimbarii antrenorului s-a dovedit benefic pe moment dar pe termen lung cred ca am pierdut un profesionist desavarsit, care a incercat sa-si faca treba cum a stiut mai bine la echipa, cu jucatorii pe care i i-a oferit conducerea (adica cu cei care n-au putut sa plece la alte echipe).
Astazi am jucat fara Varga, Balan, Stanca. Am ajuns la stadion prin min. 10 auzind de departe protestele galeriei noastre (impotriva arbitrului) de credeam ca adversarii au 2-0 si vreo vreo 2 oameni in plus. Cand am vazut scorul 0-0 m-am linistit. Sportul a dominat destul de clar jumatatea primei reprize, cu o ocazie mare a lui Curelea (foarfeca bine plasata din unghi – scoasa in corner). Au mai fost vreo 2 ocazii, apoi oaspetii au echilibrat jocul si a venit pauza. (noroc ca nu aveam 1-0 ca probabil ne-am fi retras in aparare) Repriza a 2-a a fost o lupta surda la centrul terenului cu destule pase gresite, pana in momentul in care Curelea a primit o pasa pe jos in careu si a sutat simplu pe jos deschizand scorul. Apoi Ratiu a dat o pasa de cosmar acasa, numai buna pt varful da atac al oaspetilor, noroc ca dupa un moment de uluiala Popescu a reacionat promt, iar galateanul a pierdut startul;, din degajarea disperata a portarului nostru, prelungita de un coechipier mingea a ajuns in careul oaspetilor la Curelea care a reluat simplu dubland avantajul, astfel incat in timp ce unii se bucurau, Ratiu era certat pe merit de Popescu. 3-0 a fost din penalty in min 85 gratie lui Patriche care a insistat la o minge care parea pierduta.
Astazi jucatorii mi s-au parut mai aproape de termenul “echipa”, mai conectati la meci, fara sa astepte rezolvarea fazelor de la “vedete”, de altfel pe multi nu ii cunosc, s-au incurajat reciproc, Curelea a facut sprinturi in aparare in min 80, Ciupe a arat partea dreapta, portarul ne-a salvat in cateva randuri, iar victoria este meritata, dar si cu un dram de noroc care ne-a lipsit in alte jocuri. Au jucat printre altii Popescu – Ciupe, Ratiu (cpt), Irimia, Dedu, Oae, Ferfelea (cel mai tehnic, dar individualist, inlocuit in repr 2 la 0-0, de Tarnacop), Postolache, Curelea, Nicola, Patriche, s.a. (antrenor Daniel Timofte) – Bun venit printre noi si la mai multe succese!
Cred ca nu trebuie sa ne gandim inca la promovare, ci doar la urmatorul meci – (cu o echipa in mare nevoie de puncte)