Reply To: 05.05.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 05.05.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-0(0-0) Reply To: 05.05.2007 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-0(0-0)

#78600
Giani
Member

@adi wrote:

Din ce mi-a spus Ovidiu la telefon, ai nostri au jucat mai bine azi; si adversarii au avut ceva ocazii la 0-0, rezolvate de portarul Niculescu.
Am inteles ca astazi galeria noastra s-a divizat la cele 2 peluze … ca sa para mai numeroasa :-)

Adi, in primul rand portar a fost Popescu, Niculescu fiind trimis la echipa secunda dupa greseala de la meciul cu Tulcea. Divizarea galeriei a fost fireasca, pentru ca Sportul a atacat in prima repriza la poarta dinspre Regie si in mitanul secund la poarta dinspre Crangasi. Sase suporteri (Andras, Razvan, eu, Marius din Militari, Bogdan, dinamovistul Andrei (pacalit in sfarsit de Bogdan sa mai vina in Regie) si Tavi) am decis va vedem atacurile noastre mai de aproape, mai ales ca ne permitea si conjunctura (mai precis absenta moldovenilor de la Dunare). Si daca Ovidiu et co. au trait emotiile greselilor fundasilor nostri, noi am trait mai intens bucuria de a vedea de aproape cele trei goluri. Cel putin golul ultim a fost o lectie de cum sa NU executi un penalty, dar a fost gol. In orice caz, scarita aia este mai sigura decat chiflele lui Varga la Strejnic sau Balan la Brasov, pentru ca macar a fost pe poarta si portarul era prost.

Ce am admirat totusi la galateni: evolutia portarului, care desi a sarit aiurea la acel penalty, a avut in permanenta grija sa isi “biciuiasca” fundasii si a fost in continuu atent la joc. Cu toate acestea, pentru mine ramane o nebuloasa cum de a reusit Dunarea Galati sa aiba cele mai bune rezultate in deplasare, pentru ca acestei formatii poti sa ii spui oricum, numai echipa nu.

Sansele raman: am redus diferenta fatza de locul 2 la cinci puncte, recuperabile in cele sase etape ramase.

Dupa meci, Marian Dedu a declarat intrun cadru intim (adica la Nicu) ca vor juca toate meciurile la victorie. Mai nou, adevaratul antrenor al echipei este Yuxel (preparatorul fizic), care in ultimele doua zile a exersat cu jucatorii sutul la poarta. Si rezultatele s-au vazut, au sutat ai nostri si cand nu trebuia, dar mai bine decat sa plimbe mingea prin fata careului. Si, tot mai nou, anttrenamentele se fac pe trenul de joc, nicidecum pe alte coclauri, ca pana in urma cu putin timp, motiv pentru care si si fundasii au invatat mult mai bine lectia tackling-ului.